Home

075 - 64 20 444

Nederlands

Bedrijfsuitje Noord Brabant

Noord Brabant ontdekken tijdens Lelijke Eendentour

Met de 53 Lelijke Eenden van Ducktrail beleeft u een bedrijfsuitje in Noord Brabant. Samen met uw collega's vindt u met roadbook of iPhone uw weg door het Brabantse land. Onderweg bezoekt u bezienswaardigheden die typerend zijn voor Noord Brabant zoals de Loonse en Drunense duinen bij Tilburg en Breda.

bedrijfsuitje-noord-brabant✔ Bedrijfsuitje vanaf elke locatie in Noord Brabant

✔ Uw eigen roadbook, met logo van uw bedrijf!

✔ Uw collega's beleven het leukste uitje in Eenden

✔ Start vanaf uw bedrijf óf een van onze locaties

✔ Voor jong én oud 

Bedrijfsuitje

Tijdens het bedrijfsuitje strijden de teams tegen elkaar om een trofee. De teams beantwoorden tijdens de rally door Noord Brabant verschillende vragen en nemen deel in teamactiviteiten zoals BlindFileParkeren.

Rally op maat

In Noord Brabant bieden we op verzoek een geheel verzorgde rally op maat vanaf elke locatie in Noord Brabant (of daarbuiten).

Wij breiden op verzoek uw bedrijfsuitje uit met een heerlijke lunch, borrel, barbecue of diner.

Bedrijfsuitje in Noord Brabant? Eendenrally van Ducktrail!

Ervaringen en beoordelingen over Ducktrail. Bekijk de reviews van bedrijven die een bedrijfsuitje bij Ducktrail beleefden.

 

Reviews

Louwman & Parqui, 09-05-2014

De relaties van Louwman & Parqui hebben een succesvolle Eendentoer ervaren bij Ducktrail. Angelique Ezimora: "Goede uitleg en begeleiding, met een dosis humor en natuurlijk de mooie route. Iedereen heeft genoten en het was hilatrisch om weer eens te voelen hoe het 'echte' autorijden ook alweer moest...".

Bootje Varen Breda, 01-05-2014

Bootje Varen Breda: De relatiedag die Bootje Varen uit Breda met het Ducktrail team organiseerde was een succes. "Met de Eenden reden wij een autotour langs Breda, de Galderse Meren en Sprundel. Met deze route op maat werd de relatiedag een succes." Thibaud van der Steen

Electude Nuenen, 24-07-2015

Geslaagde teamdag van Electude met de Mobiele Eendheid van Ducktrail in omgeving Nuenen. Monique Lenders laat in een review weten dat het een schitterende Eendentoer was.

Meer recensies