Home

075 - 64 20 444

Nederlands

Bedrijfsuitje Noord Holland

Met de 53 Lelijke Eenden van Ducktrail beleeft u een bedrijfsuitje in Noord Holland. Samen met uw collega's vindt u met roadbook of iPhone uw weg over dijken en landwegen. Onderweg bezoekt u bezienswaardigheden die typerend zijn voor Noord Holland zoals een molen of een fort van de Stelling van Amsterdam.

Eendenrally door Noord-Holland

Bedrijfsuitje Noord Holland ✔ Op 15 minuten rijden van Amsterdam

 ✔ Rally door Werelderfgoed De Beemster

 ✔ Fun tijdens een Eendenrally

 ✔ Teamactiviteiten én bezienswaardigheden

 ✔ Voor jong en oud, actief of niet

Wedstrijdelement tijdens bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje -noordholland

Tijdens het bedrijfsuitje strijden de teams tegen elkaar om een trofee. De teams beantwoorden tijdens de rally door Noord Holland verschillende vragen en nemen deel in teamactiviteiten zoals BlindFileParkeren.

In Noord Holland bieden we verschillende arrangementen aan, zo zijn er Eendenrallys naar de Beemster, Schermer, Amsterdam of Zaanse Schans. Op verzoek maken wij een geheel verzorgde rally op maat vanaf elke locatie in Noord Holland (of daarbuiten).

Lunch, diner of barbecue

Wij voorzien op verzoek uw bedrijfsuitje van een heerlijke lunch, borrel, barbecue of diner. Het nuttige met aangename verenigen? Denk dan eens aan een vergaderarrangement!

Bedrijfsuitje in Noord-Holland? Eendenrally!

Velen gingen u voor in de de keuze voor Ducktrail. Bekijk de reviews van bedrijven die een bedrijfsuitje bij Ducktrail beleefden.

 

Reviews

Woningbouwvereniging Langedijk, 25-09-2014

Voor sommige collega's een stap terug in de tijd, voor andere een totaal nieuwe ervaring. Maar voor iedereen was het rijden in de Lelijke Eenden een ontzettend leuke ervaring. We hebben een hele gezellige middag gehad dit bedrijfsuitje.

Slijterij Vidra, 05-10-2014

Leuke begeleiding!

2Divorce, 29-03-2014

Ducktrail levert een teamuitje met een enorme enthousiaste spirit en goede ontvangst en verdere begeleiding. Het rijden in de Eendjes doen oude tijden her(be)leven en ik heb nog nooit zoveel blije gezichten achter de autoruiten en boven het dak uit gezien (de zon scheen volop). Iedereen genoot! De manier van route-aanduiding is goed doordacht. Dus zie je overal eendjes rijden... Bedankt voor een geweldige dag!

Politie Noord Holland, 12-12-2013

We hebben een geweldige dag gehad enorm veel gelachen! De lunch en het stampotbuffet waren lekker en het personeel was gezellig. Zeker een aanrader!

PostNL, 17-09-2014
Meer recensies