Home

075 - 64 20 444

Nederlands

Bedrijfsuitje in Utrecht

Ducktrail verzorgt uw bedrijfsuitje in Utrecht en omgeving. Start uw eendenrally vanaf Utrecht, Amersfoort of Hilversum. Ducktrail verzorgt Eendenrally's op maat: De Mobiele Eendheid.

Utrecht, Amersfoort of Hilversum

Door middel van roadbooks vinden u en uw collega's de weg over de Utrechtse Heuvelrug, het landelijke Groene Hart of door de bossen van de Veluwe. Ook bezoekt u historische plaatsen als Oudewater of de stad Utrecht.

Bedrijfsuitje

Onderweg beantwoorden de teams vragen of nemen deel aan teamopdrachten zoals het bandenwisselspel en blindfileparkeren. De best presterende equipe wordt tijdens de laatste pitstop, onder het genot van een drankje, tot winnaar van jullie bedrijfuitje gekroond.

Of u nou een paar uurtjes, een middag, hele dag of enkel de avond te besteden heeft; bij Ducktrail kunt u altijd een bedrijfsuitje reserveren waar nog lang over nagepraat zal worden.

Voordelig alternatief

Starten vanuit Linschoten is een voordelig alternatief. Vandaar uit boekt u de Groene Hart route. 

Op verzoek verzorgen wij voor u een lunch, diner of barbecue om uw bedrijfsuitje mee af te sluiten. Wilt u het nuttige met het aangenamen combineren? Denk dan eens aan een vergaderarrangement voorafgaand aan uw bedrijfsuitje door Utrecht.

Bedrijfsuitje in Utrecht

Bedrijfsuitje in Utrecht bij Ducktrail. Bekijk de reviews van bedrijven die een bedrijfsuitje bij Ducktrail beleefden.

 

Reviews

VANAD Group, 15-02-2017

VANAD Group organiseert bedrijfsuitje op maat vanuit Breukelen. Ducktrail verzorgt een Eendenrally op maat. Lees de review.

Rijksrecherche, 04-09-2013

Bert Wiegers: "Ik kan ieder bedrijf dit uitje van harte aanbevelen. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Als organisatie hadden we vooraf het thema geheimgehouden. De verrassing was groots en iedereen was zeer verrast. Iedereen heeft ontzettend genoten tijdens de Eendenrally door het Groene Hart!".

Marjolijn van der Sleen van Tandartspraktijk de Binnenweg deelt ervaring over de Eendenrally als personeelsuitje van Ducktrail

Habion Vastgoed Zorgsector, 11-09-2014

Wij reserveerden een Mobiele Eendheid van Houten naar Zoelen. Alles was tot in de puntjes uitgewerkt. De rallyschildjes met ons logo op de achterkant van de eenden waren een leuke verrassing. Daar hadden we zelf nooit aan gedacht! Iedereen heeft het super naar de zin gehad. De route was goed door een mooie omgeving. Voor herhaling vatbaar!!

M.P.F.M. van Beukering, 21-06-2014

Wij, de familie van Beukering, hebben het allemaal als zeer leuk ervaren. De jongste is bijna 5 jaar en de oudste 74 jaar. Jong en oud hadden het naar de zin en ook de stops (touwmuseum en kaasboerderij) met bij beide een duidelijke uitleg was leerzaam . De route niet te lang maar voor vele voor de eerste keer dat ze in dat mooie stukje Nederland reden. Het rijden met deze goed onderhouden "Eenden" was voor iedereen de eerste keer en een hele ervaring om in een "Echte" automobiel te rijden.

Meer recensies