Home

075 - 64 20 444

Nederlands
 

Verzeker uw bedrijfsuitje

Verzekeringen en je bedrijfsuitje. Ducktrail helpt je op weg.

Autoverzekering

Ducktrail verzekert jou, alle inzittenden en schade aan derden. Zoals bij veel autoverhuurbedrijven heb je een ER (eigen risico) dat je kunt afkopen. In de offerte lees je details hier over. De verzekering (SVI) dekt letselschade tot een maximum van het verzekerde bedrag van inzittenden en bestuurder als gevolg van een ongeval. Deze verzekering is inbegrepen als je bij Ducktrail een Eend huurt.

Groepsannuleringsverzekering

Ducktrail zorgt voor een groepsannuleringsverzekering die -mogelijk- nodig is om financiële risico’s te ondervangen bij het onverhoopt niet doorgaan van een evenement. Verschillende oorzaken kunnen ten grondslag liggen aan het niet doorgaan van een door u geplaatste opdracht:

  1. Overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongeval van de directeur, indien deze gebeurtenis zich voordoet binnen een periode van twee maanden voor de ingangsdatum van het verblijf, dan wel tijdens het verblijf.
  2. Overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongeval van een deelnemer, indien deze gebeurtenis zich voordoet binnen een periode van twee maanden voor de ingangsdatum van het verblijf, dan wel tijdens het verblijf.
  3. Faillissement van de groep.
  4. Uitvallen van de gehuurde accommodatie door brand, ontploffing, blikseminslag of storm (echter niet voor tenten).
  5. Materiële beschadiging (schade aan zaken / stoffelijke objecten) van eigendom van verzekerde of het bedrijf waar hij werkt, waardoor zijn aanwezigheid dringend nodig is.
  6. Slechte weersomstandigheden (windkracht >8 Bft, gladheid, ijzel)

 

Reisverzekering

Bagage, kostbaarheden (fotocamera) en geneeskundige kosten vallen onder de groepsreisverzekering die Ducktrail voor u af kan sluiten. De assuradeur is Europeesche Verzekeringen. Bij de offerte ontvangt u meer details over deze verzekering. 

 

Ducktrail Prijzen

Wilt u meer informatie over een Ducktrail, prijzen, mogelijkheden en beschikbaarheid? Vraag vrijblijvend informatie aan.

Terug