Home

075 - 64 20 444

Nederlands

Bedrijfsuitje Winter

Een Eendenrally als bedrijfsuitje in de winter. Bij Ducktrail reserveert u een WinterAvontuur voor gezelschappen van 12 tot 200 personen. De Koek & Zopie-tour kiest u indien u een ontspannende konvooirit wenst. De Wintertrail staat voor een navigatierit vol teamwork en competitie. 

Koek & Zopie-tour

Konvooirit met ontspannen karakter. Heerlijk rijden door een mooie omgeving. De tourleader begeleidt uw eendenrally langs de leukste plaatsen van het Groene Hart of de Zaanstreek. Ideaal als familie-uitje. 

Wintertrail

De Wintertrail is een spannende navigatierit. Deelnemers ontvangen een roadbook en ontdekken zelf de juiste route door een mooie omgeving. Teamwork binnen het team van 4 personen, competitie tussen de teams. Daarom zeer geschikt als bedrijfsuitje of afdelingsuitje.

Winter 2Cv

Winterweer

Veilig op pad met de Lelijke Eenden van Ducktrail. Gedurende de wintermaanden rijden de oldtimers op winterbanden. De route is zo samengesteld dat veel stops binnen zijn. Ook bij slecht weer geniet u van behaaglijk haardvuur, snert en warme chocomelk.

Vergaderen in de Zaanstreek of Groene Hart

Organiseer uw meeting of presentatie in de ontvangsruimten van Ducktrail. Gezelschappen tot 80 personen beschikken over de benodigde vergaderfaciliteiten zoals beamer, laptop en 3x2 scherm. Geluidsversterking is eveneens aanwezig. Geniet dus bij Ducktrail van een prettige bijeendkomst.

Eendenrally? Ook in de winter!

Meer informatie over de Wintertrail?

 

Reviews

Liander, 22-02-2017

Anita Ligthart van Liander beoordeelt Eend en Avontuur Winterrally in de Zaanstreek bij Ducktrail. Lees meer:

Dupree Makelaars, 22-02-2017

Lisette van Dupree Makelaars beoordeelt Eend en Avontuur Wintertrail in het Groene Hart van Ducktrail. Lees meer:

C4 Software, 21-01-2016

C4 Software ervaart Eendenrally als bedrijfsuitje in de winter. Marc Könings beloont het personeelsuitje met een 9.

Gateway, 21-01-2016

Christel van Gateway to Germany vertelt: We hebben een erg geslaagde middag gehad in de eenden. Ook onze twee gastvrouwen/begeleiders waren heel gezellig en hadden volop humor. Bedankt Ducktrail!

Adidas, 29-01-2015

Review over de Eendjestour als bedrijfsuitje van Ducktrail door Jacqueline van Adidas.

Meer recensies