Home

075 - 64 20 444

Nederlands

Bedrijfsuitje Zeeland

Met de 53 Lelijke Eenden van Ducktrail beleeft u een bedrijfsuitje in Zeeland. Samen met uw collega's vindt u met roadbook of iPhone uw weg over dijken en landwegen. Onderweg bezoekt u bezienswaardigheden die typerend zijn voor Zeeland zoals de Deltawerken en Neeltje Jans. Vergeet ook het mooie Veere niet.

Wedstrijdelement tijdens bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje -noordholland

Tijdens het bedrijfsuitje strijden de teams tegen elkaar om een trofee. De teams beantwoorden tijdens de rally door Zeeland verschillende vragen en nemen deel in teamactiviteiten zoals BlindFileParkeren.

In Nederland bieden we verschillende arrangementen aan. In de Betuwe, het Groene Hart en de Zaanstreek boekt u een Eendenrally vanaf onze vaste locaties. Op verzoek maken wij een geheel verzorgde rally op maat vanaf elke locatie in Nederland (of daarbuiten).

Lunch, diner of barbecue

Wij voorzien op verzoek uw bedrijfsuitje van een heerlijke lunch, borrel, barbecue of diner. Het nuttige met aangename verenigen? Denk dan eens aan een vergaderarrangement!

Bedrijfsuitje in Zeeland? Eendenrally!

Lees de reviews. Over ervaringen van opdrachtgevers die een bedrijfsuitje bij Ducktrail beleefden.

 

Reviews

L'Escaut woonservice, 15-03-2017

Eric Smits van L'Escaut woonservice reed in Zeeland een Eendenrally. Hij is erg enthousiast over deze rally op locatie. Lees meer:

Rituals Cosmetics Enterprise BV, 05-09-2014

Rituals Cosmetics Enterprise BV reserveerde een Eendenrally door Zeeland. Met 44 eendjes bij elkaar: dat is toch uniek! Dank voor de goede zorgen.

Meer recensies