Home

075 - 64 20 444

Nederlands

Bedrijfsuitje Zuid Holland

Een Eendenrally als bedrijfsuitje in Zuid Holland. Een geheel verzorgd programma vanaf uw bedrijf, hotel of restaurant naar keuze. Verschillende etappes brengen u naar de Zuid-Hollandse Eilanden, Rijnmond, Delfland, de Bollenstreek of het Groene Hart. Ook een bezoek aan steden als Rotterdam, Den Haag of Leiden behoort tot de mogelijkheden. Tijdens de rally strijden de teams tegen elkaar om de hoofdprijs.

Navigatie

Tijdens de rally navigeren de teams met roadbooks of iPhones. Verschillende route instructies zoals tekst, foto's en bol-pijl geven de aanwijzing om de weg door Zuid-Holland te vinden. De etappes worden onderbroken door teamactiviteiten waar de teams onderling om de punten strijden tijdens BlindFileParkeren, BandenWisselChallenge of Labyreend. Het team dat aan het einde van het bedrijfsuitje de meeste punten heeft is de winnaar van de hoofdprijs!

Bedrijfsuitje op maat

De rally wordt geheel naar uw wensen uitgezet. Wanneer u specifieke wensen heeft met betrekking tot de route, activiteiten of thema dan verwerken wij deze in de rally en roadbooks. Zo krijgt het bedrijfsuitje uw eigen karakter.

Groene Hart of de Betuwe

Liever in een andere omgeving op pad? Kijk dan eens bij onze rally's in de Betuwe of het Groene Hart. Wij bieden hier onze eigen rally's aan vanaf onze startlocaties. Vanuit Zuid-Holland is de reistijd naar deze locaties beperkt.

Bedrijfsuitje in Zuid Holland? Eendenrally!

 

Jantine Lamboo van Lamboo Specials Sales B.V. beoordeelt de Ducktrail Eendenrally door Zuid-Holland positief en geeft een review.

Krista Vermeij – Smits van Smits Transport & Logistiek BV deelt ervaring over de Eendenrally als bedrijfsuitje van Ducktrail.

SPAR-International, 02-10-2015

Duckrally op maat voor SPAR-International zeer geslaagd in omgeving Lexmond en Nieuwpoort met Eendjes van Ducktrail. Annelies Teeuwen is positief in haar review.

Meer recensies