Home

075 - 64 20 444

Nederlands

Bedrijfsuitje Limburg

Een Eendenrally als bedrijfsuitje door Limburg boekt u bij Ducktrail. Het programma start op een locatie naar keuze. Bijvoorbeeld Chateau St Gerlach in Valkenburg of een van de vele hotels in Maastricht.

Uw collega's vinden de route aan de hand van het roadbook of moderne iPhones. Verschillende etappes voeren door het heuvellandschap van Limburg waarbij plaatsen als Vaals, Margraten, Valkenburg en Gulpen aangedaan worden.

Limburg

Pitstops

De etappes worden afgewisseld met pitstops waar een teamactiviteit als BlindFileParkeren plaatsvindt of waar van Limburgse Vlaai met een kop koffie wordt genoten.

Elke Lelijke Eend wordt uitgerust met routekit met versnaperingen, roadbook met logo's van uw bedrijf en een gepersonaliseerd rallyschild waarmee uw rally volledig naar uw smaak gecustomized wordt.

Relatie event

Een Eendenrally door Limburg is ook zeer geschikt als ontspanning tijdens een meerdaags congres of om uw relaties in het zonnetje te zetten tijdens een relatie-event of productpresentatie.

Eendenrally door Limburg als bedrijfsuitje

Kies voor bedrijfsuitje in Limburg. Ducktrail Eendenrally.

 

Karlin Savelkoul, 30-08-2014

Wij reserveerden een Eendenrally door Limburg. De route, Eenden en pitstops waren zeer goed verzorgd. Iedereen heeft een geweldige dag gehad. Ik heb nog veel enthousiaste reacties gekregen de dagen erna!

AllRound Company Support reserveert bedrijfsuitje Zuid Limburg en Maastricht en beoordeelt de Ducktrail Eendenrally positief en geeft een review.

Meer recensies