075 - 6420 444

Bedrijfsuitje Noord Holland

Leuk, een bedrijfsuitje! Dit keer in Noord Holland. Samen met uw collega's een dagje weg, plezier maken en elkaar beter leren kennen. Heeft u al eens aan onze Eendenrally gedacht? Tijdens dit evenement gaat uw groep in teams op pad in de iconische 2CV, al noemen sommigen ze liever 'lelijke Eend'.

Deze klassieker is jullie vervoersmiddel door het prachtige Noord-Hollandse landschap. Natuurlijk kan het dak open! Samen met het team lost u onderweg allerlei opdrachten op. Bij verschillende tussenstops ontmoet u ook de andere teams weer. Wie wint de felbegeerde prijs tijdens dit bedrijfsuitje in Noord-Holland?

noord holland eendjes rijden

 

Eendenrally door Noord-Holland

 ✔ Op 15 minuten rijden van Amsterdam

 ✔ Rally door Werelderfgoed De Beemster

 ✔ Fun tijdens een Eendenrally

 ✔ Teamactiviteiten én bezienswaardigheden

 ✔ Hét leukste bedrijfsuitje van Noord Holland

 ✔ Voor jong en oud, actief of niet

 

bedrijfsuitje in noord holland

Bedrijfsuitje in Noord-Holland

Uitzicht op molens, kronkelende weggetjes langs het water, Zaanse huisjes en oneindige landschappen: Noord-Holland is een prachtig decor voor jullie bedrijfsuitje. Onze Eendenrally Zaanstreek begint in onze ontvangstlocatie in Wormer (vlakbij de Zaanse Schans) en leidt door de Zaanstreek en de bekende Beemster. U kunt kiezen voor een heel dagprogramma, of voor een middag- of avondprogramma. Alle programma's bevatten spelelementen en leuke stops onderweg. Deze stops passen bij de omgeving!

Wij voorzien op verzoek uw bedrijfsuitje van een heerlijke lunch, borrel, barbecue of diner. Het nuttige met aangename verenigen? Denk dan eens aan een vergaderarrangement!

Teambuildinguitje 

Met het routeboek op schoot vinden jullie samen de weg door de omgeving. Of niet, want verkeerd rijden komt tot grote hilariteit ook wel eens voor....en het komt altijd goed! De teams vinden de route aan de hand van tekst, kaarten en foto's. Onderweg beantwoorden jullie vragen, bijvoorbeeld over de omgeving óf over jullie bedrijf. Er is daarnaast genoeg tijd om eens heerlijk achterover te leunen en te genieten van de omgeving. Voel de wind door uw haren en ervaar de geluiden van het Noord-Hollandse landschap! Praat met de collega's, grote kans dat jullie elkaar beter leren kennen. 

Bij de tussenstops doen jullie verschillende opdrachten. Onze tourleaders staan klaar met ludieke teamactiviteiten zoals het bandenwisselspel of blindfileparkeren. Ook een proeverij van streekproducten staat op het programma, dat is immers waar deze regio bekend om staat.

Aan het einde van de dag tellen de tourleaders alle punten bij elkaar op. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking maken zij bekend wie de felbegeerde hoofdprijs mee mag nemen naar kantoor. Op welk bureau mag dit aandenken pronken het komende jaar? Wie het ook is: er wordt waarschijnlijk nog lang over nagepraat....

 

2CV selfie

 

Kleurrijke 2CV's

Wij beschikken over 40 kleurrijke 2CV's. Ze zijn allen professioneel onderhouden en in technisch goede staat. Ook belangrijk: ze zien er gewoon érg leuk uit! Elke Eend heeft een eigen naam, passend bij de kleur en uitvoering. Kiest u voor de oranje Duck of Hazzard, de blauwe Flying Duckman of de parelmoer SchitterEend?

Elke Eend beschikt over een routekit met drinken en snacks voor onderweg. Ook heeft elke 2CV een uniek rallyschild: een bord met jullie bedrijfslogo. Natuurlijk mogen jullie deze aan het einde van de dag meenemen als blijvend aandenken.

Professionele begeleiding

Onze tourleaders zijn professionele begeleiders, opgeleid en getraind om jullie bedrijfsuitje in Noord-Holland op leuke en veilige wijze te laten verlopen. Bij het begeleiden van groepen komt veel kijken, dat weten wij na twintig jaar ervaring als geen ander. Onze tourleaders worden door ons jaarlijks getraind in alles wat nodig is voor een goed evenement. Denk hierbij aan een BHV diploma, maar ze weten ook wat ze moeten doen als een van de 2CV's een tijdelijk technisch mankement heeft. 

Eenmaal weer terug op kantoor delen jullie onderling de foto's én de (grote) verhalen. Wedden dat Ducktrail het leukste bedrijfsuitje van de afgelopen jaren wordt?

Bekijk hier de Eendenrally's in de Zaanstreek

In Noord-Holland hebben we meerdere routes en mogelijkheden. Bekijk hier alle mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Noord-Holland. Natuurlijk kun je ons ook even bellen voor persoonlijk advies of een afspraak maken om langs te komen. Dan laten we je graag onze Eenden alvast zien en bespreken we hoe we jouw uitje onvergetelijk kunnen maken. 

 

"Voorafgaand aan ons bedrijfsuitje hadden wij ook andere aanbieders van Eendenrally's bekeken. We kozen voor Ducktrail. De kwaliteit van de Eenden, de fraaie ontvangstlocatie en de fijne samenwerking gaven de doorslag." Dermicis Huidziekenhuis - Luciënne de Haan
"Gaaf uitje wij waren met 160 personen en niet 1 had wat op of aan te merken . we hebben allemaal stuk voor stuk genoten bedankt Team Ducktrail!!!!" Rollebol Kindercentra - Gitte Dekker