075 - 6420 444

Bedrijfsuitje Amsterdam

In Amsterdam en omgeving organiseert Ducktrail diverse bedrijfsuitjes. Op verzoek organiseren wij een volledig verzorgde Eendenrally op Maat. Ook kunt u naar onze locatie in de Zaanstreek komen; ook hier bieden wij diverse bedrijfsuitjes aan.

bedrijfsuitje amsterdam

Bedrijfsuitjes vanuit Amsterdam

Bevindt uw hoofdkantoor zich in Amsterdam en bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Zoek niet verder! Ducktrail verzorgt een rally op maat vanaf uw kantoor, restaurant of hotel. Op basis van uw wensen stippelen we een schitterende rally uit langs alle highlights die de omgeving van Amsterdam rijk is.

Volendam, de Beemster of de Zaanstreek

Vanuit Amsterdam kunt u alle kanten op. Zo hebben wij routes die u langs Volendam en Edam brengen alwaar een authentieke haringkar op u en uw gasten wacht.

bedrijfsuitje amsterdam naar volendam

Het bedrijfsuitje vervolgt zich in een ander kenmerkend gebied in Noord Holland: werelderfgoed De Beemster. Dijkjes, lintdorpen en molens kenmerken het landschap. Ook hier wachten teamactiviteiten op uw medewerkers.

Professionele begeleiding

U hoeft zicht tijdens dit bedrijfsuitje door Noord Holland geen zorgen te maken; de professionele tourleaders nemen alle zorgen uit handen. Ze geven heldere instructies voorafgaand aan de rally. Als het bedrijfsuitje in volle gang is wachten zij bij de diverse activiteiten op de teams en begeleiden hen. Ook in het geval van pech of verdwalen zijn ze altijd in de buurt.

Kijk ook eens op:

Alle Eendenrally's

 

Eendenrally's vanuit onze eigen vestiging:

Eendenrally Zaanstreek (bij Amsterdam)

 

Programma op maat:

Mobiele Eendheid, Eendenrally overal in NL