075 - 6420 444

Bedrijfsuitje Zeeland

Een Eendenrally door Zeeland! Dat is een super origineel bedrijfsuitje. Met de 40 Lelijke Eenden van Ducktrail organiseert u een origineel bedrijfsuitje waar iedere medewerker, jong én oud, aan kan deelnemen.

Uw bedrijfsuitje door Zeeland

Een Eendenrally op Maat wordt volledig naar uw wensen georganiseerd. Wilt u bijvoorbeeld een mooie route langs Vlissingen, Zierikzee en Middelburg? Geen probleem! Liever naar het mooie Veere en de indrukwekkende Deltawerken? Regelen we ook! Niets is te gek tijdens de Mobiele Eendheid.

eendjes rijden zeeland

Wedstrijdelement tijdens bedrijfsuitje

Tijdens het bedrijfsuitje strijden de teams tegen elkaar om een trofee. De teams beantwoorden tijdens de rally door Zeeland verschillende vragen. Dit zijn vragen over de omgeving, de Lelijke Eend en uw bedrijf. Daarnaast wachten onderweg diverse teamactiviteiten zoals BlindFileParkeren.

Meer weten over een Eendenrally door Zeeland?

Als u een bedrijfsuitje in Zeeland wilt organiseren is de rally op maat de beste keuze.

Daarnaast bieden we in Nederland verschillende arrangementen aan. In de Zaanstreek boekt u een Eendenrally vanaf onze vaste locatie.

Lunch, diner of barbecue

Wij voorzien op verzoek uw bedrijfsuitje van een heerlijke lunch, borrel, barbecue of diner. Het nuttige met aangename verenigen? Denk dan eens aan een vergaderarrangement!

Kijk ook eens op:

Alle Eendenrally's

 

Eendenrally's vanuit onze eigen vestigingen:

Eendenrally Zaanstreek (bij Amsterdam)

 

Programma op maat:

Mobiele Eendheid, Eendenrally overal in NL