075 - 6420 444

Bedrijfsuitje Zuid Holland

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in Zuid Holland? Eendjes rijden bij Ducktrail. Kies een origineel bedrijfsuitje met 2CV’s. In teams van 4 personen gaan uw collega’s op pad in een Eend. Samen zoeken zij de juiste route en vervullen teamopdrachten. Bij de verschillende tussenstops komen alle teams elkaar weer tegen. 

Waarom met Ducktrail door Zuid Holland?

✔ Afwisselende Eendentour vanaf uw eigen locatie.

✔ Vanaf 40 personen, incl. autotransport Eenden, begeleiders en route uitzetten.

✔ Uw eigen roadbook, met logo van uw bedrijf!

✔ Uw collega's beleven het leukste uitje in Eenden

✔ Zelf navigeren of in konvooi

✔ Voor jong én oud, sportief of niet

ducktrail

Bedrijfsuitje Zuid-Holland

Wij ontvangen uw groep in een speciale setting, passend bij de kleurrijke 2CV’s. Alle teams ontvangen een uitleg over de auto en dan gaat het feest beginnen: samen Zuid-Holland ontdekken! Wij hebben een prachtige route door de omgeving gemaakt. Onderweg geniet u van het landschap, de kleine weggetjes en karakteristieke dorpen. Maar let wel op: onderweg zijn er verschillende opdrachten! Bij de tussenstops staan onze tourleaders klaar met teambuildingopdrachten.

bedrijfsuitje zuid holland

 

Bedrijfsuitje op eigen locatie

Start u liever vanaf uw eigen locatie? Dat kan! Onze Eenden komen middels opleggers graag naar u toe. Wij verzorgen dan een geheel unieke route vanaf uw eigen locatie. Dit noemen wij onze Mobiele Eendheid. Bij de Mobiele Eendheid heeft u veel mogelijkheden om de route, vragen en opdrachten te personaliseren. Een bericht van de directie in de auto’s? Langs een specifiek project rijden onderweg? Dat kan allemaal! Dit is een goede optie om reistijd naar een andere locatie te besparen, maar ook om specifieke locaties in de omgeving te bezoeken en een uniek evenement te bieden aan uw gasten. Elke Mobiele Eendheid is maatwerk en we vinden het leuk om een unieke route te verzorgen. Bijvoorbeeld in Rotterdam.

2CV’s huren bedrijfsuitje

Wilt u zelf een route maken? U kunt onze Eenden huren vanaf uw eigen locatie. U bent dan zelf verantwoordelijk voor de route en stops onderweg, wat u de mogelijkheid geeft om zelf creatieve invulling te geven aan de hele dag. Professionele tourleaders zijn aanwezig voor de uitleg van de auto, verder zijn zij bereikbaar voor (technische) vragen onderweg.

Meer informatie? Neem direct even contact op, of maak een afspraak op locatie! Wij laten u graag onze kleurrijke collega’s zien én denken mee over de juiste invulling van uw evenement.

Bekijk alle mogelijkheden

 

Kijk ook eens op:

Alle Eendenrally's

 

Eendenrally's vanuit onze eigen vestigingen:

Eendenrally Zaanstreek (bij Amsterdam)

 

Programma op maat:

Mobiele Eendheid, Eendenrally overal in NL