075 - 6420 444

Bedrijfsuitje Zuid Holland

Zoekt u een leuk bedrijfsuitje dat geschikt is voor álle teamleden? Kom dan eens bij Ducktrail in Linschoten! Wij organiseren ludieke bedrijfsuitjes met 2CV’s. In groepjes van 4 personen gaan uw collega’s op pad in een Eend. Samen zoeken zij de juiste route en vervullen teamopdrachten. Bij de verschillende tussenstops komen alle teams elkaar weer tegen. Aan het einde van de dag is er een gezamenlijke afsluiting en kunt u terugkijken op een bedrijfsuitje in Zuid-Holland waar nog lang over nagepraat wordt!

Bedrijfsuitje Zuid-Holland

Onze startlocatie is in Linschoten, nabij Woerden. Wij ontvangen uw groep daar in een speciale setting, passend bij de kleurrijke 2CV’s. Alle teams ontvangen een uitleg over de auto en dan gaat het feest beginnen: samen Zuid-Holland ontdekken! Wij hebben een prachtige route door de omgeving gemaakt. Onderweg geniet u van het landschap, de kleine weggetjes en karakteristieke dorpen. Maar let wel op: onderweg zijn er verschillende opdrachten! Bij de tussenstops staan onze tourleaders klaar met teambuildingopdrachten.

bedrijfsuitje zuid holland

Eendenrally Groene Hart

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsuitje Zuid-Holland. Alle rally’s zijn geschikt voor groepen en we bieden voor elk budget en elke groepsgrootte een passend evenement. Onze professioneel getrainde begeleiders zorgen voor een goede sfeer en juist verloop van uw uitje. Welke rally past bij u en het bedrijf?

Bedrijfsuitje op eigen locatie

Start u liever vanaf uw eigen locatie? Dat kan! Onze Eenden komen middels opleggers graag naar u toe. Wij verzorgen dan een geheel unieke route vanaf uw eigen locatie. Dit noemen wij onze Mobiele Eendheid. Bij de Mobiele Eendheid heeft u veel mogelijkheden om de route, vragen en opdrachten te personaliseren. Een bericht van de directie in de auto’s? Langs een specifiek project rijden onderweg? Dat kan allemaal! Dit is een goede optie om reistijd naar een andere locatie te besparen, maar ook om specifieke locaties in de omgeving te bezoeken en een uniek evenement te bieden aan uw gasten. Elke Mobiele Eendheid is maatwerk en we vinden het leuk om een unieke route te verzorgen.

2CV’s huren bedrijfsuitje

Wilt u zelf een route maken? U kunt onze Eenden huren vanaf Linschoten of uw eigen locatie. U bent dan zelf verantwoordelijk voor de route en stops onderweg, wat u de mogelijkheid geeft om zelf creatieve invulling te geven aan de hele dag. Professionele tourleaders zijn aanwezig voor de uitleg van de auto, verder zijn zij bereikbaar voor (technische) vragen onderweg.

Meer informatie? Neem direct even contact op, of maak een afspraak op locatie! Wij laten u graag onze kleurrijke collega’s zien én denken mee over de juiste invulling van uw evenement.

Bekijk alle mogelijkheden