075 - 64 20 444

Bedrijfsuitje Zuid Holland

Een Eendenrally als bedrijfsuitje in Zuid Holland. Een geheel verzorgd programma vanaf uw bedrijf, hotel of restaurant naar keuze. Verschillende etappes brengen u naar de Zuid-Hollandse Eilanden, Rijnmond, Delfland, de Bollenstreek of het Groene Hart. Ook een bezoek aan steden als Rotterdam, Den Haag of Leiden behoort tot de mogelijkheden. Tijdens de rally strijden de teams tegen elkaar om de hoofdprijs.

Navigatie

Tijdens de rally navigeren de teams met roadbooks of iPhones. Verschillende route instructies zoals tekst, foto's en bol-pijl geven de aanwijzing om de weg door Zuid-Holland te vinden. De etappes worden onderbroken door teamactiviteiten waar de teams onderling om de punten strijden tijdens BlindFileParkeren, BandenWisselChallenge of Labyreend. Het team dat aan het einde van het bedrijfsuitje de meeste punten heeft is de winnaar van de hoofdprijs!

Bedrijfsuitje op maat

Op verzoek organiseren wij een Eendenrally op Maat. De rally wordt geheel naar uw wensen uitgezet. Wanneer u specifieke wensen heeft met betrekking tot de route, activiteiten of thema dan verwerken wij deze in de rally en roadbooks. Zo krijgt het bedrijfsuitje uw eigen karakter.

Groene Hart

Liever in een andere omgeving op pad? Kijk dan eens bij onze rally's in het Groene Hart. Wij bieden hier onze eigen rally's aan vanaf onze startlocaties. Vanuit Zuid-Holland is de reistijd naar deze locatie beperkt.