Home

075 - 64 20 444

Nederlands
 

Eend en Avontuur - Eendenrally als Bedrijfsuitje

Met uw collega's in Eendjes door de Zaanstreek, de Schermer en de Beemster navigeren vanaf 20 personen. Laatstgenoemde regio's behoren tot het Unesco werelderfgoed. Het typische 'I love Holland' karakter vindt u hier terug: molens, dijkjes en vaarten. En natuurlijk de Beemster kaas. Kortom: een heerlijk uitje in Noord Holland.

Teamopdrachten tijdens bedrijfsuitje

Start en finish is onze ontvangstlocatie in Wormer. Samenwerking en improvisatievermogen zijn de speerpunten van de dag. Het volbrengen van leuke klassementsproeven onderweg staat garant voor plezier.

Blind-file-parkeren

Onderweg neemt u deel aan een bandenwisselspel of theorie-examen. Maar ook een activiteit met de Eend zoals blind fileparkeren. Een proeverij van (streek)producten ontbreekt niet.

Eendenrally

Het programma met teamopdrachten is te reserveren voor een middag of complete dag. Eventueel in combinatie met een lunch of diner. Aan de hand van een roadbook navigeert u door de omgeving. Het roadbook kent tekst-, foto- en kaartopdrachten. Door de verschillende etappes kan iedereen achter het stuur plaatsnemen. Het laatste stuk rijdt u in konvooi. Zeer geschikt als afdelingsuitje. Leuk aandenken aan de dag is de groepsfoto.

Eendenrally met tablets

De Zaanstreekroute kent een interactieve manier van navigatie: met tablets. U ontvangt de route en vragen op een gebruiksvriendelijke manier met behulp van tablets. 

Vergaderen

Bedrijven die een meeting voor hun medewerkers of klanten willen houden informeren naar ons vergaderarrangement.

Dit uitje is ook te reserveren in het Groene Hart.

Terug