075 - 6420 444

Elektrische Eend huren

Een elektrische Eend: dat is moderne techniek in een charmant klassiek jasje. Ook onze 2CV's gaan met hun tijd mee en vanaf komend voorjaar kunt u bij Ducktrail exclusief een elektrische Eend huren voor een rit door de mooie Noord-Hollandse omgeving. Momenteel wordt de elektrische 2CV geproduceerd door 2CV Electrique in Wormer en we kunnen niet wachten tot we onze gasten mogen ontvangen voor een duurzaam bedrijfsuitje! Wilt u deze bijzondere 2CV met vooruitstrevende techniek zelf ervaren? Lees dan even mee!

De Elektrische Eend wordt gebouwd door 2CV Garage Sander Aalderink (fotocredit:  Sander Aalderink)

De Elektrische Eend wordt gebouwd door 2CV Garage Sander Aalderink (fotocredit: Sander Aalderink)

Milieuvriendelijk 2CV rijden

De elektrische Eend krijgt een aantal bijzondere voordelen ten opzichte van zijn 50 collega's in onze showroom. Deze 2CV rijdt geruisloos door onze regio, hij mist het karakteristieke maar wel wat aanwezige geluid van zijn voorgangers. Bovendien kan de elektrische 2CV door de nieuwe techniek bijzonder snel optrekken. Dat worden verbaasde blikken bij een stoplicht... Onze 2CV (of moeten we zeggen 2CVolt?) is geschikt voor een snellader, waardoor hij onderweg tijdens een kop koffie van de bestuurder al snel op krachten komt. Met een volle accu rijdt u zo'n 180 kilometer en dat is ruim voldoende om vanuit Wormer bijvoorbeeld de Beemster, Schermer en de kuststreek te ervaren. 

Deze Eend wordt een feest om te besturen. Door de ingebouwde techniek is de versnellingspook en koppelingspedaal niet meer nodig. Natuurlijk blijft wel het grote stuur aanwezig. Nog steeds geen stuurbekrachtiging, lekker ouderwets spierballen gebruiken voor de bochten. 

De elektrische eend is in aanbouw: 

2CV Electrique

De elektrische Eend is een bijzonder project en hij wordt gebouwd door Sander Aalderink en 2CV Electrique. Zij bevinden zich aan de overkant van onze vestiging in Wormer, Noord-Holland. Op 2CV gebied staan daar de pareltjes van Nederland (en verder). Door onze samenwerking is het mogelijk om straks dit bijzondere exemplaar te huren, bijvoorbeeld voor inzet tijdens een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje of gewoon tijdens een leuke duurzame familiedag! Hoewel er komende maanden nog hard wordt gewerkt, weten we wél al welke kleur de elektrische Eend krijgt. We kozen voor het traditionele vert embrun, een klassieke 2CV kleur. Niet alles hoeft zo modern....

Eendennamen gezocht

Onze nieuwe aanwinst is vanaf 1 maart 2020 te huur (en nu al te reserveren!). Voor die tijd zijn we wel nog op zoek naar een passende naam. Denkt u mee? Zoals alle andere Eenden krijgt ook dit exemplaar een naam die past bij zijn persoonlijkheid. Mocht u na een breendstorm een paar originele ideeën hebben, mail ze dan vooral. Voor de winnaar verzorgen we natuurlijk een passende prijs: een dagje Eend rijden mét picknickmand.

Uw reservering

Reservering

€50,- incl. BTW per mand per Eend