075 - 6420 444

Avontoer Groene Hart

4 uur
59 Euro p.p.
24-48
Bedrijfsuitje

✓ voordelige keuze
✓ konvooirit
✓ inclusief diner en toetje onderweg!
✓ na 17:30 uur

Avontoer - Autorally door het Groene Hart, inclusief diner

Een Eendenrally als avondrally combineert een heerlijk diner met een teamuitje. Na werktijd geniet u van een diner om vervolgens enkele uren op pad te gaan met de Eenden. De Avontoer is een voordelige keuze voor teams die weinig tijd en een klein budget hebben en toch graag een oldtimer rally beleven.

Cabriorally door het Groene Hart als avondprogramma 

Een Eendentour in de avond is ideaal als u weinig tijd heeft om een afdelingsuitje te plannen. Na een dag werken eerst onthaasten tijdens een gezellig diner, daarna beleeft u een originele Avondrally. Onderweg maakt u een stop voor het toetje. Het diner is inbegrepen.

Konvooiroute

U begint de avond met een gezellig diner. Na het diner vertrekt u naar de startlocatie. Na een korte briefing start de konvooi route. Op weg naar het toetje. Onderweg beleeft u originele stops met teamopdrachten als 'cabrioschieten' of 'blind fileparkeren'. Rond 22.00u komt uw Autorally door het Groene Hart weer aan op de startlocatie. Te reserveren van mei tm sept.

avondrally ducktrail

Geen reistijd, geen wachttijd

Op verzoek brengt een 'pastabus' of 'pannenkoekenbus' uw diner naar de ontvangstruimte van onze loods. Zo gaat u efficiënt met uw tijd om. Geen extra reistijd naar het restaurant en geen tijd nodig voor de keuken. Uw diner staat klaar op het moment dat u arriveert!

 

Reviews

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 reviews

Informatie Aanvragen

Avontoer Groene Hart