075 - 6420 444

Lelijke Eend Huren Zuid Holland

Als je een lelijke Eend wil huren in Zuid Holland dan moet je bij Ducktrail zijn. Er zijn mogelijkheden om een enkele Eend te huren maar we bieden ook volledig verzorgde arrangementen om met collega's of vrienden een heerlijke dag Eend te rijden.

Waar kan ik een Eend huren in Zuid Holland?

De Eenden van Ducktrail worden verhuurd vanuit Linschoten. Linschoten is centraal gelegen op de grens van Zuid Holland en Utrecht. Zo bereikt u Linschoten in 27 minuten vanuit Zoetermeer, in 23 minuten vanaf Gouda, 30 minuten vanuit Rotterdam en kost het u 39 minuten om vanuit Gouda en Den Haag in Linschoten te komen.

Bedrijfsuitje

Gezelschappen tot 48 personen kunnen een Eendenrally in Zuid Holland het beste reserveren in het Groene Hart. Voor grotere groepen maken we een programma op maat. Dat kan uiteraard ook in Zuid Holland, kies daarvoor de Mobiele Eendheid. In dat geval kiest u zelf de start/finish locatie en verzorgen wij een geheel verzorgde dag eend rijden.

Familie-uitje

Kies een leuke tour uit voor je familie bijeendkomst. Een puzzelrit, een bezoek aan Oudewater of Eend rijden gecombineerd met een picknick. Lees meer over de verschillende familie-uitjes in Zuid Holland.