075 - 6420 444

Trouwauto 2CV

Jullie grote dag komt er aan. Laat je in stijl vervoeren…in een 2CV! Kleurrijk, charmant, een open dakje…en hij is heel fotogeniek! Bij Ducktrail kun je kiezen: wil je een ‘gewone’ 2CV huren in vrolijke kleuren of ga je voor de unieke en zeer stijlvolle limousine Eend mét chauffeur? Het kan natuurlijk ook beide. Zie je het al voor je: de bonte stoet 2CV’s op jullie trouwdag?

Limousine Eend

Onze limousine 2CV is een witte verlengde versie van de bekende Eend. Heel geschikt voor een bruiloft en vele paren gingen jullie al voor. In de ‘Exteended’ zijn ruime deuren ingebouwd, handig voor grote jurken! Natuurlijk kunnen jullie onderweg genieten van een glaasje champagne, want onze chauffeur brengt jullie met liefde op de plaats van bestemming. Bij mooi weer kan het dak helemaal open. De Limousine Eend kan in heel Nederland gehuurd worden. Versieringen aanbrengen (zoals bloemen) is mogelijk, natuurlijk even in overleg.

Lees hier meer informatie over de Limousine Eend

Trouwauto Limousine Eend

Trouwauto 2CV

Wil je liever een normale Eend huren voor op jullie trouwdag? Dat kan ook, wij hebben 50 2CV’s in vele verschillende kleuren. Deze Eend wordt dan opgehaald in Wormer en jullie (of vrienden/familie) kunnen deze zelf rijden. In Wormer krijg je van ons de juiste instructies voor onderweg. Je kunt de 2CV huren voor een dag of meerdere dagen, dus als het feestje erg gezellig is, hoeft niemand vroeg te vertrekken. Onze 2CV’s worden ook gehuurd als ‘volgauto’s’ voor de vrienden en familieleden.

Bekijk hier de beschikbaarheid

Trouwauto 2CV

Goed om te weten:

  • De limousine Eend huur je voor minimaal 3 uur, met chauffeur voor €80,00 per uur. Champagne voor onderweg is inbegrepen.
  • De 2CV’s haal je op in Wormer. Voorkeur voor kleur is mogelijk. Over de losse verhuur van onze Eenden lees je hier alle prijzen en voorwaarden. Hier kun je ook direct boeken!
  • Onze locatie in Wormer ligt dicht bij de Zaanse Schans, Laag Holland en de Beemster. Een heel fotogenieke regio, wellicht een goede optie voor jullie fotoshoot.