075 - 6420 444

Rouwauto 2CV

Wilt u uw geliefde in stijl vervoeren naar zijn of haar laatste rustplaats? Onze verlengde 2CV is in te zetten als rouwauto. Dit is een passende manier van rouwvervoer voor liefhebbers van 2CV's en andere klassieke auto's. Wij zorgen voor een professionele chauffeur en de rouwauto is in heel Nederland inzetbaar. Door deze originele wagen is de uitvaart een weerspiegeling van de persoonlijkheid van een overledene: het hoeft tegenwoordig niet meer alleen grijs en zwart!

rouwauto 2cv

Eend als rouwauto

Onze 2CV rouwauto is een witte verlengde Eend. Deze 2CV is aangepast zodat de kist gemakkelijk geplaatst kan worden. De rouwauto is voorzien van een penplaat en kiststoppers en is daarmee geschikt voor professioneel vervoer van de overledene. Het dak kan -zoals dat hoort bij een 2CV- geheel open gerold worden. Naast de chauffeur is er nog ruimte voor één bijrijder. Wij worden regelmatig gevraagd om de overledene te vervoeren van uitvaartcentrum of thuis naar de begraafplaats of het crematiecentrum. Dit doen wij in heel Nederland en de rouwauto 2CV is flexibel inzetbaar. De rouwauto is niet beschikbaar om zelf te rijden.

Bijzonder rouwvervoer

Er is steeds meer vraag naar bijzonder rouwvervoer. Wij vinden het dan ook een eer om met deze wagen een passend en origineel afscheid te verzorgen voor iemand die van 2CV's of andere klassiekers hield. De overledene had bijvoorbeeld vroeger een 2CV en de familie heeft daar mooie herinneringen aan. We horen vaak prachtige verhalen en de inzet van deze 2CV als rouwwagen geeft een persoonlijk tintje aan een afscheid.

rouwauto 2CV

Volgauto 2CV

Een rouwstoet met 2CV's: dat kan ook! Wij hebben eenden in verschillende kleuren die worden ingezet als volgauto's bij een uitvaart. Deze 2CV's kunnen door onze professionele chauffeurs bestuurd worden, maar u kunt deze op verzoek ook zelf rijden. Wij hebben deze sympathieke auto's in alle kleuren van de regenboog en samen zorgen zij voor een afscheid met een gekleurd randje. De meest bijzondere eend voor deze gelegenheid is onze 'Vergeend me niet'. Een moderne uitvaart hoeft immers niet alleen zwart en grijs te zijn, maar mag passen bij het karakter van de overledene!

volgauto 2CV

Kosten rouwauto 2CV

De kosten van onze rouwauto 2CV zijn op aanvraag, deze zijn afhankelijk van de locatie en de duur van de huurperiode. 

Wilt u onze 2CV inzetten bij het afscheid van een geliefde? Neem dan even contact met ons op. Vanzelfsprekend staan wij open voor persoonlijke wensen en wij zijn flexibel in de inzet van de wagen. U kunt ons per mail bereiken op info@ducktrail.nl. Op kantoortijden zijn wij bereikbaar op 075-6420444.