075 - 6420 444

Cadeaubon Ducktrail

Bestel online uw cadeaubon! U beschikt hiermee over een origineel cadeau. U geeft een heerlijk uitje als geschenk, een dag met een Eend op pad. Wind door je haren en genieten van de omgeving. De Eend is cabrio, het dakje is afrolbaar. De cadeaucheque die u bij Ducktrail afneemt kent een waarde van € 149,00 incl. btw en is 12 maanden geldig na de afgiftedatum

Cadeaubon online bestellen

De waardecheque ontvangt u na uw betaling - vandaag of uiterlijk de volgende werkdag- in de vorm van een pdf met een unieke code.
Deze cadeaubon staat nu op uw naam. Uiteraard is deze overdraagbaar. De ontvanger kan telefonisch of via de mail een reservering maken, de instructies leest de ontvanger van de cheque terug op de cadeaubon. Zodra de ontvanger de unieke code aan ons doorgeeft, komt de reservering op zijn naam.

Spelregels

De belangrijkste spelregels die bij het huren van een Eend horen staan op de waardebon en leest u hieronder:

  1. De bestuurder is minimaal 21 jaar oud en neemt een kopie van zijn/haar rijbewijs mee (of geeft toestemming voor een scan).
  2. De cadeaubon is 12 maanden geldig na afgiftedatum.
  3. Het verplaatsen van de datum van de huur van de Eend tot 48 uren voor vertrek is kosteloos. 
  4. Gratis routes door de omgeving zijn verkrijgbaar.
  5. Het inwisselen van de cadeaubon kan via 075-6420444 of info@ducktrail.nl

 

Wij wensen u alvast veel plezier met het overhandigen van de cadeaubon en zien de reservering van de Eend graag tegemoet.

Cadeaubon Eend Rijden

Cadeaubon Eend Rijden

Uw cadeaubon

Reservering

€149,- incl. BTW per auto
€15,- per persoon (incl. BTW) (1 april tm 30 september)