075 - 6420 444

Lelijke Eend huren

De 2CV roept nostalgische gevoelens op: de ronde vormen, het open dak, de andere manier van schakelen én het geluid maken de ‘Lelijke’ Eend tot een bijzondere auto. En niet te vergeten: de beroemde vering. Wilt u dit ook eens meemaken? Check de beschikbaarheid, rol het dak open en….ga er samen eens op uit!

Huur 1,2 of 3 Eenden: Bekijk de beschikbaarheid en reserveer online

Vraag naar onze groepsofferte: Bedrijfsuitje of Familie-uitje.

lelijke eend huren

Veilige 2CV's

Ducktrail biedt goed onderhouden, mooie en veilige 2CV’s. U kunt bij ons een, twee of drie Lelijke Eenden huren voor een particulier uitje. Denk bijvoorbeeld aan een romantisch uitje voor twee, het vieren van een verjaardag met vrienden of een vriendinnenweekend. Beleef de omgeving en vergeet niet te zwaaien naar de mensen langs de weg, want met een Lelijke Eend trekt u altijd veel bekijks. Elke lelijke Eend is geschikt voor maximaal vier personen. Alle Eenden worden technisch onderhouden door ons team en het kundige team van Eendengarage Sander Aalderink. Samen staan wij voor kwaliteit, zodat u een zorgeloze dag kunt beleven! Naast deze losse verhuur organiseren wij ook veel bedrijfsuitjes.

Lelijke Eend Reserveren

Een lelijke Eend huren gaat heel makkelijk. Via deze pagina kunt u de beschikbaarheid bekijken en direct reserveren. Op de dag zelf wordt u ontvangen in Wormer door een professionele medewerker met kennis van zaken. Wij leggen u rustig alles uit over het gebruik van de Eend, zodat u met vertrouwen kunt vertrekken. We zijn tijdens uw rit telefonisch bereikbaar voor vragen.

Aan u nog de keuze: waar gaat de reis naartoe? Gaat u op weg naar de kust, rijdt u de Afsluitdijk over voor een autotocht door Friesland, gaat u de Veluwe ontdekken in een 2CV of blijft u dichterbij in de Zaanstreek en Beemster? Onze omgeving heeft veel te bieden. In de auto vindt u een map met tips over de omgeving.

Wanneer gaat u genieten van een leuk uitje in een lelijke Eend?

Bekijk hier de beschikbaarheid

Direct Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct een Eend voor een heerlijke dag Eend rijden in Noord Holland.

Klik hier om direct een Eend te huren.

Review

"TTS competed in the Duck Rally last Saturday. It was a lot of fun riding in these old cars (Citroën 2CV) through the beautiful Green Heart of Holland. We highly recommend this company for a team activity www.ducktrail.nl" TTS - Nico Roovers

Lelijke Eenden Huren

Lelijke Eend Huren Noord Holland

Lelijke Eend Huren Zuid Holland

Lelijke Eend Huren Utrecht

Lelijke Eend Huren Zeeland

Lelijke Eend Huren Noord Brabant