075 - 6420 444

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje? Eendenrally reserveren!

Ducktrail verzorgt Eendenrally's als bedrijfsuitje vanuit de eigen vestiging in de Zaanstreek (Wormer, bij Amsterdam). Op verzoek brengen we de Eenden naar u toe. Met de Mobiele Eendheid organiseren wij bedrijfsuitjes op elke locatie in Nederland.

Navigatierit of in konvooi

Samenwerking binnen teams. Competitie tussen de teams. Dat is de navigatierit. Veelal kiezen bedrijven en instellingen hiervoor. Het alternatief is de konvooirit. De ervaren tourleader wijst de weg. Ideaal voor bedrijven die hun buitenlandse gasten een ontdekkingsreis door authentiek Nederland willen bieden. Zonder de weg kwijt te raken...

 

Bedrijfsuitjes door heel Nederland

Ducktrail is specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes in heel Nederland. In elke provincie weten we de mooiste plekjes te vinden voor een spectaculaire Eendenrally. Denk bijvoorbeeld aan de bezienswaardigheden die typerend zijn voor Noord Brabant zoals de Loonse en Drunense duinen bij Tilburg en Breda. Uw kantoor staat in Rotterdam of Den Haag? Ook in Zuid Holland hebben wij ruime ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes. In Noord Holland bieden we zowel rally's vanaf onze eigen locatie in de Zaanstreek aan als rally's op uw gewenste locatie in Noord Holland.

Vanuit de stad Utrecht zijn er voldoende mogelijkheden om een Eendenrally te organiseren. Bent u een heel weekend met het bedrijf naar Maastricht? Ook in Limburg weten wij de mooiste plekken te vinden. Of viert u het jaarlijkse uitje aan het strand in Zeeland? Dan brengen wij onze Eenden graag daar naar toe.

Ook in de nieuwste provincie van Nederland (Flevoland) kunnen wij voor u een Eendenrally verzorgen.

Bedrijfsuitje in de winter

Op zoek naar wat anders dan steengrillen of discobowlen? Ook in de winter verzorgen wij Eendenrally's voor uw bedrijfsuitje. Onze rally's worden speciaal afgestemd op de winter.