075 - 6420 444

Over Ducktrail

Ducktrail verzorgt familie-uitstapjes en bedrijfsuitjes met 40 Lelijke Eenden én een limousine-eend. Vaste locatie is de Zaanstreek. (Bij Amsterdam) Op uw verzoek realiseren we een programma op maat: de Mobiele Eendheid

Ducktrail omdat...

✔ U vertrekt vanuit een overdekte en comfortabele showroom. Met lunch- en vergaderfaciliteiten.
✔ Ducktrail tourleaders uw bedrijfsuitje begeleiden.
✔ Jong en oud, sportief of niet, de veelzijdigheid van het programma waardeert
✔ Ook bij slecht weer en in de winter u een heerlijke middag beleeft.
✔ Vele extra's zoals rallyschild met uw logo, wifi, route-kit onderweg, inbegrepen zijn.
✔ Goed verzekerd is voor ons vanzelfsprekend
✔ Lovende recencies geven Ducktrail een 9

Professionele medewerkers

Ducktrail heeft gespecialiseerde medewerkers in dienst. Zo wordt u telefonisch kundig te woord gestaan door het kantoorteam dat uw uitje tot in de puntjes voorbereidt. Tijdens het evenement ontmoet u tourleaders die professionele begeleiding en entertainment door hun aderen hebben stromen.

Van Wormer tot Mobiele Eendheid

In 2002 begonnen wij met onze Eendenrally’s vanuit een kleine loods in de Zaanstreek. Niet geheel toevallig: we werken al vanaf het begin samen met Eendengarage Sander Aalderink, de meest professionele 2CV garage van Nederland. Steeds meer mooie, bijzondere en kleurrijke 2CV’s (én tourleaders) kwamen onze locatie binnen. Onze specialisatie is de Mobiele Eendheid met routes door heel Nederland: de teamleden kennen bijna alle weggetjes op de meest bijzondere plekken!

Het Ducktrail team

Het Ducktrail team

Kwaliteit staat voorop: alle Eenden worden perfect onderhouden en staan stralend in de lak. De tourleaders worden jaarlijks getraind en als u met uw team gaat zitten in de auto weet u het al: dit wordt een mooie dag. Hilariteit, genieten van de omgeving en teamgevoel: dat willen we u meegeven tijdens een Ducktrail. Dat doen we al vele jaren en we blijven zorgen voor het meest kwalitatieve bedrijfsuitje met onze ludieke klassiekers. Samen met onze gasten bedachten we trouwens ook alle namen voor de auto’s.

Onze 2CV’s kregen gedurende de jaren ook bijbaantjes: regelmatig figureren ze in televisieprogramma’s, fotoshoots en films. Dat krijg je ervan, als je zo knap bent!

Samen in een Eendje

Ducktrail is niet alleen voor bedrijven: ook particuliere uitjes verzorgen we graag. De mooiste verhalen komen voorbij, want de 2CV heeft voor veel mensen voor mooie herinneringen gezorgd. Vroeger op vakantie met de Eend, eerste afspraakjes…wat is er leuker om een Eendje te huren en het samen weer eens te beleven?

Inmiddels hebben zo’n 200.000 gasten een onvergetelijke dag bij ons beleefd. Bent u de volgende?

Evenementenbureau

Een event bureau adviseert, organiseert en voert uw bedrijfsevenement uit. Van relatiedag tot personeelsuitje, Ducktrail helpt u daarbij. Klik op Evenementenbureau Ducktrail en lees wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

De populairste rally's

Zuiderzeeroute

Zuiderzeeroute
Reserveer uw Eend online
37 Euro p.p. (incl. BTW)
0-12
6 uur
Familiedag
Meer informatie

Duin en Polderroute

Duin en Polderroute
Reserveer uw Eend online
37 Euro p.p. (incl. BTW)
0-12
6 uur
Familiedag
Meer informatie

Eend Huren

Eend Huren
Reserveer uw Eend online
37 Euro p.p. (incl. BTW)
0-12
hele dag - 7 uur uur
Familiedag
Meer informatie

Expeenditie Zaanstreek

Expeenditie Zaanstreek
59 Euro p.p. excl. BTW
12-36
3,5 uur
Bedrijfsuitje, Familiedag
Meer informatie

Eendenrally Zaanstreek

Eendenrally Zaanstreek
69 Euro p.p. excl. BTW
24-120
5 uur
Bedrijfsuitje
Meer informatie

Mobiele Eendheid

Mobiele Eendheid
119 Euro p.p. excl. BTW
36-120
5 uur
Bedrijfsuitje
Meer informatie

Of bekijk alle Eendenrally's 

Reviews:

"TTS competed in the Duck Rally last Saturday. It was a lot of fun riding in these old cars (Citroën 2CV) through the beautiful Green Heart of Holland. We highly recommend this company for a team activity www.ducktrail.nl" TTS - Nico Roovers