075 - 6420 444

Verzekering bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje moet een onvergetelijke dag zijn. Daar doen we alles voor! Wij zorgen voor professionele tourleaders met kennis van zaken en goed onderhouden auto’s, dat is van groot belang. Als werkgever heeft u ook tijdens een bedrijfsuitje een zorgplicht. Natuurlijk kan er onverhoopt iets gebeuren en dan is het fijn dat alles goed geregeld is. De auto’s zijn uiteraard verzekerd en daarnaast kunt u kiezen voor aanvullende verzekeringen.

Bedrijfsuitje verzekeren

Ducktrail heeft gezorgd voor een autoverzekering, schadeverzekering inzittenden en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Deze zijn inbegrepen bij de prijs van uw uitje. Daarnaast kunt u via ons een reisverzekering en/of groepsannuleringsverzekering afsluiten. Hieronder leest u daarover meer.

Autoverzekering en schadeverzekering inzittenden (SVI)

De auto’s zijn WA+ verzekerd. Een SVI-verzekering vergoedt de schade van de bestuurder en de passagiers bij een verkeersongeval. Per ongeval geldt een eigen risico van max € 400,00. Om deze eventuele kostenpost te verkleinen kunt u het eigen risico daarvoor afkopen. Dit is mogelijk voor € 20,00 per auto.

Verzekeringen bedrijfsuitje Ducktrail

Reisverzekering bedrijfsuitje

Een kapotte zonnebril en schade aan kleding van uw medewerkers kunnen vervelend zijn. Deze kosten zijn te verhalen op een reisverzekering. Deze kunt u voor een dag afsluiten, wij kunnen dat voor u verzorgen. De kosten hiervoor zijn €0,60 per persoon per dag.

Groepsannuleringsverzekering bedrijfsuitje

Zijn er zwaarwegende redenen om het bedrijfsuitje te annuleren? Dat is erg teleurstellend en kan bovendien een kostenpost opleveren door de annuleringskosten. Een groepsannuleringsverzekering is een goede oplossing. Kosten bedragen 5% van de reissom. Op de offerte leest u hier meer over.

Na uw boeking ontvangt u een overeenkomst. Hierop kunt u aangeven welke verzekering voor uw bedrijfsuitje u wenst af te sluiten.