075 - 6420 444

Verzekering bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje moet een onvergetelijke dag zijn. Daar doen we alles voor! Wij zorgen voor professionele tourleaders met kennis van zaken en goed onderhouden auto’s, dat is van groot belang. Als werkgever heeft u ook tijdens een bedrijfsuitje een zorgplicht. Natuurlijk kan er onverhoopt iets gebeuren en dan is het fijn dat alles goed geregeld is. De auto’s zijn uiteraard verzekerd en daarnaast kunt u kiezen voor aanvullende verzekeringen.

Bedrijfsuitje verzekeren

Ducktrail heeft gezorgd voor een autoverzekering, schadeverzekering inzittenden en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Deze zijn inbegrepen bij de prijs van uw uitje. Daarnaast kunt u via ons een reisverzekering en/of groepsannuleringsverzekering afsluiten. Hieronder leest u daarover meer.

Autoverzekering en schadeverzekering inzittenden (SVI)

De auto’s van Ducktrail zijn WA+SVI verzekerd. Een SVI-verzekering vergoedt de schade van de bestuurder en de passagiers bij een verkeersongeval. Per ongeval geldt een eigen risico van max € 400,00. Om deze eventuele kostenpost te verkleinen kunt u het eigen risico daarvoor afkopen. Dit is mogelijk voor € 20,00 per auto.

Verzekeringen bedrijfsuitje Ducktrail

Algemeen:

Een WA autoverzekering biedt dekking voor schade die jij aan derden veroorzaakt bij een ongeval, maar niet aan de inzittenden van jouw auto. Deze schade wordt gedekt door een inzittendenverzekering. Er zijn twee verschillende inzittendenverzekeringen:

  • Schade Inzittenden Verzekering (SVI)
  • Ongevallen Inzittenden Verzekering OIV)

Deze aanvullende autoverzekeringen zijn voornamelijk van belang wanneer jij de veroorzaker bent van het ongeval of wanneer er geen schuldige aangewezen kan worden. Ook schade aan jou als bestuurder is verzekerd bij een SVI of OIV.

Dekking SVI en OIV: de verschillen

Een SVI is zoals de naam eigenlijk al zegt een schadeverzekering. De schadeverzekering voor inzittenden biedt een vergoeding voor letselschade, maar ook de materiële kosten die in direct verband staan met het ongeval. Bijvoorbeeld inkomstenderving of huishoudelijk hulp. De OIV is een zogenoemde sommenverzekering en biedt alleen dekking wanneer jij of één van je passagiers blijvend invalide raakt of overlijdt bij een ongeval.

Verzekerd bedrag SVI en OIV: de verschillen

Bij een ongevallenverzekering voor inzittenden is het bedrag vooraf al vastgesteld en bij een schade-inzittendenverzekering wordt een bedrag uitgekeerd afhankelijk van de schade, tot een vooraf besproken maximumbedrag. Hierdoor kan het zijn dat wanner er sprake is van ernstig letsel de uitkering lager is.

De SVI en OIV zijn geen verplichte verzekeringen in tegenstelling tot een WA-verzekering. Wél kan het bijvoorbeeld zijn dat een sportclub u verplicht een dergelijke verzekering af te sluiten wanneer u vaak kinderen vervoerd. Heb je vaak mensen in de auto? Dan kan het toch verstandig zijn een inzittendenverzekering afsluiten.

Reisverzekering bedrijfsuitje

Een kapotte zonnebril en schade aan kleding van uw medewerkers kunnen vervelend zijn. Deze kosten zijn te verhalen op een reisverzekering. Deze kunt u voor een dag afsluiten, wij kunnen dat voor u verzorgen. De kosten hiervoor zijn €0,60 per persoon per dag.

Groepsannuleringsverzekering bedrijfsuitje

Zijn er zwaarwegende redenen om het bedrijfsuitje te annuleren? Dat is erg teleurstellend en kan bovendien een kostenpost opleveren door de annuleringskosten. Een groepsannuleringsverzekering is een goede oplossing. Kosten bedragen 5% van de reissom. Op de offerte leest u hier meer over.

Na uw boeking ontvangt u een overeenkomst. Hierop kunt u aangeven welke verzekering voor uw bedrijfsuitje u wenst af te sluiten.