075 - 6420 444

Countryside VIP Tour

5 uur
890 (incl btw)
0-12
Bedrijfsuitje

✓ VIP tour inclusief chauffeur
✓ dagdeel max 5 uren
✓ vertrekplaats in overleg
✓ champagne
✓ maximaal 5 personen

Countryside tour

Vlakbij Amsterdam en Schiphol vindt u werelderfgoed De Beemster en De Schermer. Bekend van het polderlandschap, traditionele Hollandse dorpjes, windmolens en kaas. En ook van Volendam en de Zaanse Schans.

Limousine 2CV

Ontdek dit UNESCO gebied met de Limousine Eend van Ducktrail tijdens de Countryside tour, een private tour voor max. 5 personen. Ideaal voor uw buitenlandse gasten.

Private tour

De exclusieve rondrit boekt u bij Ducktrail. Heeft u buitenlandse gasten? Zij leren de typisch Hollandse omgeving kennen gedurende een ochtend of een middag. Onze chauffeur/gids kent de weg en brengt uw gasten naar de mooiste bezienswaardigheden. Op verzoek brengt hij uw gasten naar Volendam, of de Zaanse Schans of een privébezoek aan kaasboerderij of molen

Countryside tour in het kort:

  • VIP tour incl. chauffeur
  • dagdeel (max. 5 uren)
  • max. 5 pers.
  • vertrekplaats in overleg
  • champagne

€ 890,00 incl. btw

Bezienswaardigheden

In overleg met de gasten bepalen we het programma. Onze chauffeur/gids vertelt over de unieke poldermolens, de voormalige Zuiderzee en historische dorpjes. Op verzoek brengt hij uw gasten naar Volendam of de Zaanse Schans.

2CV Limousine

De verlengde Eend is een opvallende verschijning. Open dak, prachtig uitzicht, comfortabele seats en een heuse champagnehouder aan boord.

Informatie Aanvragen

Countryside VIP Tour