075 - 6420 444

Limousine Eend

3 uur
80 Euro p.p.
0-12
Bedrijfsuitje, Familiedag

✓ VIP chauffeur
✓ Onbeperkte kilometers
✓ Inclusief champagne en glazen
✓ Vanaf 3 uren a € 80,00

Exteended is de naam van de Limousine Eend van Ducktrail. Een echte eyecatcher voor uw feest. Gebruik de limousine bijvoorbeeld om in stijl te verschijnen bij een gala of verras de jubilaris door voor te rijden met deze opvallende limousine. Vanwege onze representatieve chauffeurs ook zeer geschikt als trouwvervoer.

Verlengde 2CV

De Limousine Eend van Ducktrail is een verlengde 2CV. De Lelijke Eend is geschikt als trouwauto en draagt de naam ‘Exteended’. Maak uw trouwdag onvergetelijk en reserveer de speciale verlengde 2CV 6 Limousine Eend mét chauffeur. De standplaats van de bijzondere auto is Wormer bij Zaandam in Noord Holland.

VIP vervoer

Onze 'Exteended' is luxe uitgevoerd van binnen. Het interieur is voorzien van lederen bekleding en champagnekoeler. De champagne krijgt u van Ducktrail. Uw chauffeur heeft uitstekende omgangsvormen en een representatief voorkomen. Naast de bestuurdersplaats zijn er nog 5 zitplaatsen.

Specificaties limousine eend

De Limousine Eend is een met de hand speciaal verlengde Eend met typegoedkeuring van de RDW. Met mooi weer rolt u gemakkelijk het dak eraf en rijdt u heerlijk cabrio. Handig zijn de extra grote deuren waardoor de instap (zeker voor de bruid) erg gemakkelijk is.

limousine eend

Specificaties

✔ Aantal personen: 6 (inclusief onze chauffeur)

✔ Lengte: 4.50 meter

✔ Gewicht: 700 kg

✔ Vermogen: 28 pk

✔ Uitgerust met champagnekoeler

Reviews

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 reviews

Informatie Aanvragen

Limousine Eend