075 - 6420 444

Losse Verhuur

5 uur
99 Euro p.p.
24-120
Bedrijfsuitje

✓ Ideaal voor evenementenbureaus
✓ Inclusief Eenden, transport en begeleider
✓ Organiseer zelf de rally, wij regelen de Eenden

Losse Verhuur

U wilt zelf een rally organiseren maar bent nog op zoek naar geschikte auto's. Dan bent u bij Ducktrail aan het juiste adres. Bij ons huurt u Eenden die op de door u gewenste locatie worden afgeleverd. Zo kunt op elke plek in Nederland (en daarbuiten) Eend rijden.

Een autorally voor u op locatie? Dat kan!

Een Lelijke Eendenrally starten vanaf uw bedrijf. Of vanaf uw hotel of congreslocatie. En zelf invulling geven aan het programma. Het is allemaal mogelijk. Bij Ducktrail huurt u alleen de Eenden en een tourleader voor instructies. In overleg brengen wij met speciale opleggers de Eenden naar de locatie van uw keuze. Zelf zet u de route uit en bepaalt u de pitstops onderweg.

eendenverhuur ducktrail

Tourleader

Tijdens het evenement is er professionele begeleiding van Ducktrail aanwezig om jullie veilig op pad te helpen. Elk team krijgt uitleg over de 2CV. Tourleaders vertellen uw gasten waar ze het beste op kunnen letten maar houden zich echter niet bezig met de route en de stops.

Reserve Eend

De Eenden van Ducktrail zijn in uitstekende staat. Mocht er een technische hapering zijn, dan heeft de tourleader een reserve auto bij zich. Uw gasten kunnen onbekommerd verder.

Inbegrepen:

  • Huur 2cv’s inclusief verzekering, schoonmaak
  • Transport middels opleggers
  • Routekit met drankjes en snacks voor onderweg
  • Begeleiding Ducktrail ter plaatse (min. 1) inclusief reserve auto. BHV gecertificeerd

Reviews

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 reviews

Informatie Aanvragen

Losse Verhuur