075 - 6420 444

Mobiele Eendheid

5 uur
119 Euro p.p.
36-120
Bedrijfsuitje

✓ Eendenrally op maat
✓ Vanaf elke locatie in Nederland
✓ Met roadbook en spannende stops

Eendentour op maat

Ducktrail verzorgt voor uw bedrijfsuitje (of klantendag) een eendentour vanaf elke gewenste locatie, bijvoorbeeld vanaf uw bedrijf of hotel. Dat antiek en modern hand in hand gaan bewijst deze bijzondere rally. De rally wordt volledig gepersonaliseerd met uw logo's in roadbook en op rallyschildjes. Een Eendentour op Locatie is mogelijk in heel Nederland (en zelfs daarbuiten). Vooral geschikt voor grotere groepen vanaf 40 personen.

Mobiele Eendheid met roadbook

Ieder team ontvangt bij vertrek een roadbook en een Eend. Met het roadbook navigeert het team langs verschillende teamopdrachten en bezienswaardigheden. De Eendentour kent altijd afwisselende stops: iets bezoeken, iets doen, iets proeven. Op verzoek nemen we een lunchstop of koffiebreak in de rally op. Het roadbook wordt uitgerust met logo's van uw bedrijf: zo maakt u van een Eendenrally écht een persoonlijke event!

Eigen inbreng

Een route op maat betekent voor u dat u zelf onderdelen in uw roadbook in kunt brengen. Wilt u een nieuw product lanceren, nieuwe medewerkers voorstellen of kennis over uw bedrijf vergroten? Dat kan! Wij integreren vragen en opdrachten in het roadbook of filmpjes, foto's en vragen.

Een op maat gemaakte Eendentour voor úw bedrijf. U bepaalt de regio, de tijden en locaties, eventueel in overleg met ons. Het programma is inclusief originele stops onderweg. Ook leuk als ontspannende break na vergadering of conferentie.

Wat doen wij allemaal voor u?

1. We gaan met u in gesprek om de leukste pitstops en locaties te bepalen.
2. Onze vakkundige tourleaders zetten een fraaie en uitdagende route uit.
3. Met zorg ontwikkelen we het roadbook, uitgerust met het logo van uw bedrijf.
4. Ducktrail rijdt de route na en verbetert waar nodig, vóór uw evenement.
5. De Eenden worden met autotrailers naar uw startlocatie gebracht
6. Een succesvolle Eendenrally als jullie leukste bedrijfsuitje ooit!

eenden op locatie


In overleg stellen wij een rally samen in een door u gekozen gebied. De diverse tussenstops worden in overleg uitgekozen zodat we ook hier uw thema in kunnen verwerken. Uw bedrijfslogo's sieren de roadbooks en rallyschildjes.

Meer weten over een Eendenrally op Locatie?

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw groep. Laat via onderstaand formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reviews

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 reviews

Informatie Aanvragen

Mobiele Eendheid