075 - 6420 444

Mobiele Eendheid

5 uur
99 Euro p.p.
36-200
Bedrijfsuitje

✓ Eendenrally op maat
✓ Vanaf elke locatie in Nederland
✓ Met tablet of roadbook

Eendentour op maat

Ducktrail verzorgt voor uw bedrijfsuitje (of klantendag) een eendentour vanaf elke gewenste locatie, bijvoorbeeld vanaf uw bedrijf of hotel. Dat antiek en modern hand in hand gaan bewijst deze bijzondere rally. De rally wordt volledig gepersonaliseerd met uw logo's in roadbook en op rallyschildjes. Een Eendentour op Locatie is mogelijk in heel Nederland (en zelfs daarbuiten). Vooral geschikt voor grotere groepen vanaf 40 personen.

Mobiele Eendheid met roadbook of tablet

Ieder team ontvangt bij vertrek een roadbook en een Eend. Met het roadbook navigeert het team langs verschillende teamopdrachten en bezienswaardigheden. Op verzoek nemen we een lunchstop of koffiebreak in de rally op. Het roadbook wordt uitgerust met logo's van uw bedrijf: zo maakt u van een Eendenrally écht jullie persoonlijke event!

Digiduck: route op tablet

Gek van high-tech? Boek dan een Digiduck. Tijdens deze Eendentour navigeert u met behulp van tablets; de aanwijzingen en teamopdrachten komen via de tablet binnen. Onderweg chatten de teams met elkaar en ziet u realtime het klassement.

Eigen inbreng

Een route op maat betekent voor u dat u zelf onderdelen in uw roadbook in kunt brengen. Wilt u een nieuw product lanceren, nieuwe medewerkers voorstellen of kennis over uw bedrijf vergroten? Dat kan! Wij integreren vragen en opdrachten in het roadbook of filmpjes, foto's en vragen in onze Digiduck route app.

Een op maat gemaakte Eendentour voor úw bedrijf. U bepaalt de regio, de tijden en locaties, eventueel in overleg met ons. Het programma is inclusief originele stops onderweg. Ook leuk als ontspannende break na vergadering of conferentie.

Wat doen wij allemaal voor u?

1. We gaan met u in gesprek om de leukste pitstops en locaties te bepalen.
2. Onze vakkundige tourleaders zetten een fraaie en uitdagende route uit.
3. Met zorg ontwikkelen we het roadbook, uitgerust met het logo van uw bedrijf.
4. Ducktrail rijdt de route na en verbetert waar nodig, vóór uw evenement.
5. De Eenden worden met autotrailers naar uw startlocatie gebracht
6. Een succesvolle Eendenrally als jullie leukste bedrijfsuitje ooit!

eenden op locatie


In overleg stellen wij een rally samen in een door u gekozen gebied. De diverse tussenstops worden in overleg uitgekozen zodat we ook hier uw thema in kunnen verwerken. Uw bedrijfslogo's sieren de roadbooks en rallyschildjes.

Meer weten over een Eendenrally op Locatie?

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw groep. Laat via onderstaand formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reviews

(Rituals Cosmetics Enterprise BV)

We hebben een enorm leuke dag gehad. Met 44 eendjes een rally door Zeeland rijden: dat is toch uniek. Super om met deze auto's te rijden en daarnaast de weg proberen te vinden... Dat kan soms een uitdaging zijn :-). Bedankt voor de goede zorgen!

(Habion Vastgoed Zorgsector)

Wij reserveerden een Mobiele Eendheid van Houten naar Zoelen. Alles was tot in de puntjes uitgewerkt. De rallyschildjes met ons logo op de achterkant van de eenden waren een leuke verrassing. Daar hadden we zelf nooit aan gedacht! Iedereen heeft het super naar de zin gehad. De route was goed door een mooie omgeving. Voor herhaling vatbaar!!

(VANAD Group)

Patrick de Bondt organiseert names de Vanad Group een Eendenrally op locatie vanuit Breukelen. "Namens alle aanwezigen wil ik jullie een groot compliment geven. Wat hebben wij een lol gehad! Er is louter positieve respons gekomen van onze medewerkers. Zelfs de groep dames die onderaan met 2 punten eindigde, vond het fantastisch! Super bedankt en wie weet tot in de toekomst."

(MAG45)

We hebben een fantastische dag gehad met dank aan het team voor de verzorging. De rit door de omgeving van Haarlem was prachtig en zeer goed te rijden middels de aanwijzingen. De tussenstop bij Waasdorp was ook erg geslaagd. Alle collega's hebben van de heerlijke vis genoten en nog meer van de Ducktrail zelf. Het was een onvergetelijke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Informatie Aanvragen

Mobiele Eendheid