075 - 6420 444

Bedrijfsuitje Utrecht

Ducktrail verzorgt uw bedrijfsuitje in Utrecht en omgeving. Start uw Eendenrally vanaf Utrecht, Amersfoort of Hilversum. Ducktrail verzorgt vanaf elke gewenste lokatie Eendenrally's op maat. Voor groepen vanaf 40 pers.

Utrecht, Amersfoort of Hilversum

Door middel van roadbooks vinden u en uw collega's de weg over de Utrechtse Heuvelrug, het landelijke Groene Hart of door de bossen van de Veluwe. Ook bezoekt u historische plaatsen als Oudewater of de stad Utrecht.

Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje

Onderweg beantwoorden de teams vragen of nemen deel aan teamopdrachten zoals het bandenwisselspel en blindfileparkeren. De best presterende equipe wordt tijdens de laatste pitstop, onder het genot van een drankje, tot winnaar van jullie bedrijfuitje gekroond.

Of u nou een paar uurtjes, een middag, hele dag of enkel de avond te besteden heeft; bij Ducktrail kunt u altijd een bedrijfsuitje reserveren waar nog lang over nagepraat zal worden. Op verzoek verzorgen wij voor u een lunch, diner of barbecue om uw bedrijfsuitje mee af te sluiten. Wilt u het nuttige met het aangename combineren? Denk dan eens aan een vergaderarrangement voorafgaand aan uw bedrijfsuitje door Utrecht.

Kijk ook eens op:

Alle Eendenrally's

 

Eendenrally's vanuit onze eigen vestigingen:

Eendenrally Zaanstreek (bij Amsterdam)

 

Programma op maat:

Mobiele Eendheid, Eendenrally overal in NL