075 - 6420 444

Eendenrally Zaanstreek

5 uur
69 Euro p.p.
24-120
Bedrijfsuitje

✓ Zelf navigeren middels roadbook
✓ Afwisselende opdrachten onderweg
✓ Ervaren tourleaders
✓ Evt. met lunch, diner en vergadering

Met uw collega's navigeert u in Eendjes door UNESCO werelderfgoed. De polders Schermer en de Beemster ontdekt u in teams van 4 personen. Het typische 'I love Holland' karakter vindt u hier terug: molens, dijkjes en vaarten. En natuurlijk de Beemster kaas. Kortom: deze puzzeltocht met onze oldtimer cabrio's is een heerlijk uitje in Noord Holland.

Teamopdrachten tijdens bedrijfsuitje

Start en finish is onze ontvangstlocatie in Wormer. Samenwerking en improvisatievermogen zijn de speerpunten van de dag. De route is een ware puzzeltocht en het volbrengen van leuke klassementsproeven onderweg staat garant voor plezier. Onderweg neemt u deel aan 'blind fileparkeren' of cabrioschieten. Een proeverij van (streek)producten ontbreekt niet.

Eendenrally

Het programma met teamopdrachten is te reserveren voor een middag of complete dag. Eventueel in combinatie met een lunch of diner. Aan de hand van een roadbook navigeert u door de omgeving. Het roadbook kent tekst-, foto- en kaartopdrachten. Door de verschillende etappes kan iedereen achter het stuur plaatsnemen. Het laatste stuk rijdt u in konvooi. Zeer geschikt als afdelingsuitje. Leuk aandenken aan het einde van de puzzeltocht met lelijke Eenden is de groepsfoto.

Vergaderen

Bedrijven die een meeting voor hun medewerkers of klanten willen houden informeren naar ons vergaderarrangement.

 

Diner

Diner of BBQ suggestie? Klik op Restaurants Wormer voor ideeën.

Reviews

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 reviews

Informatie Aanvragen

Eendenrally Zaanstreek