075 - 6420 444

Eendenrally Zaanstreek

5 uur
59 Euro p.p.
24-120
Bedrijfsuitje

✓ Zelf navigeren middels roadbook
✓ Afwisselende opdrachten onderweg
✓ Ervaren tourleaders
✓ Evt. met lunch, diner en vergadering

Met uw collega's navigeert u in Eendjes door UNESCO werelderfgoed. De polders Schermer en de Beemster ontdekt u in teams van 4 personen. Het typische 'I love Holland' karakter vindt u hier terug: molens, dijkjes en vaarten. En natuurlijk de Beemster kaas. Kortom: deze puzzeltocht met onze oldtimer cabrio's is een heerlijk uitje in Noord Holland.

Teamopdrachten tijdens bedrijfsuitje

Start en finish is onze ontvangstlocatie in Wormer. Samenwerking en improvisatievermogen zijn de speerpunten van de dag. De route is een ware puzzeltocht en het volbrengen van leuke klassementsproeven onderweg staat garant voor plezier. Onderweg neemt u deel aan 'blind fileparkeren' of cabrioschieten. Een proeverij van (streek)producten ontbreekt niet.

Eendenrally

Het programma met teamopdrachten is te reserveren voor een middag of complete dag. Eventueel in combinatie met een lunch of diner. Aan de hand van een roadbook navigeert u door de omgeving. Het roadbook kent tekst-, foto- en kaartopdrachten. Door de verschillende etappes kan iedereen achter het stuur plaatsnemen. Het laatste stuk rijdt u in konvooi. Zeer geschikt als afdelingsuitje. Leuk aandenken aan het einde van de puzzeltocht met lelijke Eenden is de groepsfoto.

Vergaderen

Bedrijven die een meeting voor hun medewerkers of klanten willen houden informeren naar ons vergaderarrangement.

Dit uitje is ook te reserveren in het Groene Hart.

Diner

Diner of BBQ suggestie? Klik op Restaurants Wormer voor ideeën.

Reviews

(LeasePlan Nederland NV)

Het team van LeasePlanDirect.nl heeft de Ducktrail als erg leuk ervaren, leuke route en prima auto's. Aangezien het weer prima was hebben wij met het dakje open kunnen rijden. Dit bedrijfsuitje was zeker geslaagd! De uitleg en begeleiding was ook prima, compliment naar de dames!

(De Limmerhuisartsen)

Wij hebben een ontzettende leuk dag gehad met ons team. Het rijden met de eendjes was erg vermakelijk. Iedereen heeft erg genoten van de prachtige omgeving met de leuke stops onderweg. Al met al een aanrader!

(Ahold Delhaize)

Een onvergetelijke dag, ontzettend gastvrije ontvangst en top begeleiding!

Informatie Aanvragen

Eendenrally Zaanstreek