075 - 6420 444

Bedrijfsuitje Zuid Limburg en Maastricht

Een Eendenrally als bedrijfsuitje door Limburg boekt u bij Ducktrail. Het programma start op een locatie naar keuze. Bijvoorbeeld Chateau St Gerlach in Valkenburg of een van de vele hotels in Maastricht.

Uw collega's vinden de route aan de hand van het roadbook of moderne iPhones. Verschillende etappes voeren door het heuvellandschap van Limburg waarbij plaatsen als Vaals, Margraten, Valkenburg en Gulpen aangedaan worden.

bedrijfsuitje limburg

Pitstops

De etappes worden afgewisseld met pitstops waar een teamactiviteit als BlindFileParkeren plaatsvindt waarmee kostbare punten te verdienen zijn. Ook zijn er pitstops waar van Limburgse Vlaai met een kop koffie kan worden genoten.

Elke Lelijke Eend wordt uitgerust met routekit met versnaperingen, roadbook met logo's van uw bedrijf en een gepersonaliseerd rallyschild waarmee uw rally volledig naar uw smaak gecustomized wordt. Zo organiseert u uw unieke bedrijfsuitje door Limburg!

Relatie event

Een Eendenrally door Limburg is ook zeer geschikt als ontspanning tijdens een meerdaags congres of om uw relaties in het zonnetje te zetten tijdens een relatie-event of productpresentatie.

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Noord Brabant

Bedrijfsuitje Noord Holland

Bedrijfsuitje Zuid Limburg en Maastricht

Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Zeeland