075 - 6420 444

Bedrijfsuitje Zuid Limburg en Maastricht

Een Eendenrally als bedrijfsuitje door Limburg boekt u bij Ducktrail. Het programma start op een locatie naar keuze. Bijvoorbeeld Chateau St Gerlach in Valkenburg of een van de vele hotels in Maastricht. Vanaf 40 pers.

Uw collega's vinden de route met het roadbook. Verschillende etappes voeren door het heuvellandschap van Limburg waarbij plaatsen als Vaals, Margraten, Valkenburg en Gulpen aangedaan worden.

bedrijfsuitje limburg

Pitstops

Eend rijden is fantastisch. Nog leuker zijn de klassementsproeven onderweg. Teamactiviteiten als BlindFileParkeren, een proeverij of een bezichtiging vinden plaats waarmee kostbare punten te verdienen zijn. Ook zijn er pitstops waar van Limburgse Vlaai met een kop koffie kan worden genoten.

Elke Lelijke Eend wordt uitgerust met routekit met versnaperingen, roadbook met logo's van uw bedrijf en een gepersonaliseerd rallyschild waarmee uw rally volledig naar uw smaak gecustomized wordt.

eendenrally zuid limburg

Waarom met Ducktrail door Zuid Limburg?

✔ Bedrijfsuitje vanaf elke locatie in Limburg

✔ Uw eigen roadbook, met logo van uw bedrijf!

✔ Uw collega's beleven het leukste uitje in Eenden

✔ Vanaf 40 personen, incl. Eenden autotransport, begeleiders en uitzetten route.

✔ Voor jong én oud, sportief of niet

Relatie event

Een Eendenrally door Limburg is ook zeer geschikt als ontspanning tijdens een meerdaags congres of om uw relaties in het zonnetje te zetten tijdens een relatie-event of productpresentatie.

Kijk ook eens op:

Alle Eendenrally's

 

Eendenrally's vanuit onze eigen vestiging:

Eendenrally Zaanstreek (bij Amsterdam)

 

Programma op maat:

Mobiele Eendheid, Eendenrally overal in NL