075 - 6420 444

Avontoer Zaanstreek

4 uur
79 Euro p.p.
24-48
Bedrijfsuitje

✓ Spannend Avondprogramma!
✓ Inclusief diner en toetje onderweg!
✓ Van mei tm september

Avontoer Zaanstreek

Een Eendentour in de avond is ideaal als u weinig tijd heeft om een afdelingsuitje te plannen. Na een dag werken eerst onthaasten tijdens een gezellig diner, daarna beleeft u een originele Avondrally. Onderweg maakt u een stop voor het toetje. Van mei tot en met september is het lang licht en daarom geschikt voor een avondrally. 

Konvooiroute

U begint de avond met een gezellig diner. Na het diner vertrekt u naar de startlocatie. Na een korte briefing start de autorally als konvooi route. Op weg naar het toetje. Onderweg beleeft u originele stops. Cabrioschieten bijvoorbeeld. Rond 22.00u komt uw Avontoer weer aan op de startlocatie.

Geen reistijd, geen wachttijd

Op verzoek brengt een 'pastabus' of 'pannenkoekenbus' uw diner naar Ducktrail. Zo gaat u efficiënt met uw tijd om. Geen extra reistijd naar het restaurant en geen tijd nodig voor de keuken. Uw diner staat klaar op het moment dat u arriveert...

Personeelsuitje Zaanstreek

Is uw gezelschap groter dan 20 personen? Dan is de Avontoer van Ducktrail wellicht iets voor u. Laag geprijsd en een diner is inbegrepen! Meer personeelsuitje ideëen nodig?
Informeer naar de mogelijkheden.

Reviews

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 reviews

Informatie Aanvragen

Avontoer Zaanstreek