075 - 6420 444

Expeenditie Zaanstreek

3,5 uur
49 Euro p.p.
12-48
Bedrijfsuitje, Familiedag

✓ Voordelige keuze
✓ Konvooirit met afwisselende stops
✓ Ervaren tourleaders begeleiden uw event
✓ Dichtbij Amsterdam

Bedrijfsuitje in Konvooi: Eendentour

Beleef het échte Eenden-gevoel! 50 Vrolijk gekleurde Eendjes staan voor klaar. Stap in en ervaar de heerlijke Eenden-vering. Het hele jaar door organiseert Ducktrail voor groepen van 12-48 personen een Eendenrally in konvooi. De Expeenditie Zaanstreek is een autotour met de Eenden van ongeveer 3,5 uur inclusief twee stops en een spannende activiteit. Tourleaders begeleiden het konvooi.

Expeenditie Zaanstreek

✓ U maakt kennis met mobiel cultureel erfgoed: het rijden in een Lelijke Eend
 Uren plezier met vrienden, familie of collega’s
 Voordelige keuze voor een autotour
 Gezelligheid boven teambuilding/inspanning
 Afwisselende stops onderweg

Zaanse Schans

De Expeenditie Zaanstreek is een voordelige autotour door de Zaanstreek en de Beemster. U rijdt in konvooi een route door een mooie landelijke omgeving. Sommige (buitenlandse) groepen kiezen ervoor om openluchtmuseum De Zaanse Schans in het programma op te nemen. Zo combineert u de avontuurlijk autotocht met een bezoek aan dit zeer populaire museum.

Dineren na uw Eendenrally? Lees meer over onze favoriete restaurants in en om Wormer / Zaanstreek

Een Expeenditie is ook te reserveren in het Groene Hart.

Reviews

(Brandweer Flevoland, afdeling Risicobeheersing)

Wat hebben we een prachtige middag gehad, waarbij we zeer goed zijn begeleid. Als afdeling hebben wij heel veel plezier beleeft om met ze alle te kunnen rijden in een eend. Een uitje om niet meer te vergeten.

(Liander NV)

Wij hebben een erg leuke middag gehad en niets anders dan positieve geluiden gehoord van mijn collega's. We gaan Ducktrail zeker aanbevelen. Was een zeer leuke ervaring, het rijden in de eendjes. Hier wordt nog lang over nagesproken....

(KPMG)

top middag! goed georganiseerd. Iedereen blij!

(Sissers Haarverzorging)

Sissers haarverzorging: een super leuke meiden dag, genoten van de omgeving getroffen met het weer op een kleine bui na. Leuke vragen een een bezoek aan de poldermolen met een enthousiaste uitleg van de molenaar. Een super geslaagde dag.

Informatie Aanvragen

Expeenditie Zaanstreek