075 - 6420 444

Combinatie Eendenrally - Zaanse Schans

6 uur
49 Euro p.p.
48-400
Bedrijfsuitje

✓ Dag- of middagprogramma dichtbij Amsterdam
✓ Voordelige keuze voor grote groepen
✓ Inclusief Zaansafari per boot

Combinatie Eendenrally - Zaanse Schans

Terug in de tijd op de Zaanse Schans

Dit groepsuitje vindt plaats in Noord Holland, in de polders Schermer en Beemster richting de Zaanse Schans. Dit gebied is verkozen tot Werelderfgoed en staat op de Unesco-lijst als beschermd gebied. U rijdt grofweg tussen de plaatsen Zaandam - Hoorn - Purmerend. De route is uitgezet over smalle landelijke wegen en door pittoreske dorpjes.

Tourleaders

De professionele tourleaders van Ducktrail bezorgen u een onvergetelijke dag! De tourleaders zijn de gehele dag mee op pad om het groepsuitje in goede banen te leiden en zijn bij iedere pitstop aanwezig. Zowel de ontvangst en het begeleiden van de teambuildingsactiviteiten doen zij vol enthousiasme. Laat dat regelen maar aan onze tourleaders over!

Ontvangstlocatie Ducktrail

Het avontuur begint bij de ontvangstlocatie van Ducktrail. Hier worden jullie ontvangen met koffie, thee en een Ducktrail lekkernij. Groepen tot 200 personen zijn van harte welkom! Maak de dag compleet met een vergadering of lunch!

De rally beleving

Bij Ducktrail naar de Zaanse Schans is alles tot in de puntjes verzorgt. Om de rally beleving compleet te maken krijgt ieder team zijn eigen rallyschild die achterop de Eenden wordt bevestigd. Aan het einde van de dag krijgt ieder team zijn schild mee als souvenir. Naast het rallyschild wordt er ook een groepsfoto gemaakt als aandenken aan dit avontuurlijk groepsuitje.

Dames op leeftijd 

Na iedere rally staan onze poetsers paraat alle Eenden weer te laten glimmen. Technisch onderhoud besteden wij uit aan een gerenommeerde Eendengarage.
Onze huismonteur houdt zich bezig met de details en zorgt ervoor dat alle Eenden weer klaarstaan voor jullie Eendenrally zodat de teams goed voor de dag komen.

Routekit voor onderweg

De routekit staat voor u klaar op de achterbank van iedere Eend. Natuurlijk voorzien van Autodrop, wat koekjes, flesjes water en pepermunt voor onderweg.

Boottocht Zaanse Schans

Samen met rederij De Schans combineert Ducktrail uw Eendenrally met een boottocht langs de molens, winkeltjes en boerderijtjes van de Zaanse Schans. Ontdek ook de pakhuizen uit de VOC tijd langs rivier de Zaan.

Reviews

(Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord)

Bij deze wil ik jullie team bedanken voor de uitstekende middag van ons RUD NHN zomerfeest. Iedereen heeft genoten, en was enthousiast! Dankzij een professioneel team kan dit alleen maar. Nog hartelijke dank.

(SKO - Stichting Kinderopvang Oosterhout)

We hebben ontzettend leuke dag gehad! Alles was goed geregeld en alles was duidelijk! Complimenten...!

(Politie Noord Holland)

Namens mijn collega's en uiteraard mijzelf, hartelijk bedankt voor de leuke trip met de eendjes. Ik heb heel enthousiaste reacties ontvangen. De 'hartjeseend en de 007" deden het heel goed :-). Maar zeker ook de schipper en de rondvaartboot. Voor het merendeel van de collega's was de nadere kennismaking met de Zaanse Schans ook een goed onderdeel. Nogmaals bedankt, en wie weet tot een volgende keer!

Informatie Aanvragen

Combinatie Eendenrally - Zaanse Schans