075 - 6420 444

Combinatie Eendenrally - Zaanse Schans

6 uur
59 Euro p.p.
120-200
Bedrijfsuitje

✓ Eendjes rijden dichtbij Amsterdam
✓ Voordelige keuze voor grote groepen
✓ Inclusief Zaansafari per boot

Combinatie Eendenrally - Zaanse Schans

Bezoek de Zaanse Schans tijdens Eendenrally

Maar liefst 40 Eendjes staan voor u klaar. In alle kleuren. Wist u dat Eendjes een naam hebben? Combineer de Eendjestour met een bezoek aan de Zaanse Schans en een heerlijke vaartocht over de Zaan. Dit groepsuitje vindt plaats in Noord Holland. Dit gebied is verkozen tot Werelderfgoed en staat op de Unesco-lijst. U rijdt grofweg tussen de plaatsen Zaandam - Hoorn - Purmerend. De route is uitgezet over smalle landelijke wegen en door oudhollandse dorpjes.

Tourleaders

Professionele tourleaders van Ducktrail bezorgen u een onvergetelijke dag! Zij zijn mee op pad om uw groepsuitje in goede banen te leiden en zijn bij iedere pitstop aanwezig. Zowel de ontvangst en het begeleiden van de teambuildingsactiviteiten doen zij vol enthousiasme. Laat dat regelen maar aan onze tourleaders over!

Ontvangstlocatie Ducktrail

Het avontuur begint bij de ontvangstlocatie van Ducktrail. Hier wordt u ontvangen met koffie, thee en een Ducktrail lekkernij. Groepen tot 200 personen zijn van harte welkom! Maak de dag compleet met een vergadering of lunch!

ontvangst Ducktrail

De rally beleving

Bij Ducktrail naar de Zaanse Schans is alles tot in de puntjes verzorgt. Om de rally beleving compleet te maken krijgt ieder team zijn eigen rallyschild die achterop de Eenden wordt bevestigd. Aan het einde van de dag krijgt ieder team zijn schild mee als souvenir. Naast het rallyschild wordt er ook een groepsfoto gemaakt als aandenken aan dit avontuurlijk groepsuitje.

Dames op leeftijd 

Na iedere rally staan onze poetsers paraat alle Eenden weer te laten glimmen. Technisch onderhoud besteden wij uit aan een gerenommeerde Eendengarage.
Onze huismonteur houdt zich bezig met de details en zorgt ervoor dat alle Eenden weer klaarstaan voor jullie Eendenrally zodat de teams goed voor de dag komen.

Routekit voor onderweg

De routekit staat voor u klaar op de achterbank van iedere Eend. Natuurlijk voorzien van Autodrop, energy repen, flesjes water en pepermunt voor onderweg.

Boottocht Zaanse Schans

Samen met rederij Windmill Cruises combineert Ducktrail uw Eendenrally met een boottocht langs de molens, winkeltjes en boerderijtjes van de Zaanse Schans. Ontdek ook de pakhuizen uit de VOC tijd langs rivier de Zaan.

Reviews

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 reviews

Informatie Aanvragen

Combinatie Eendenrally - Zaanse Schans