075 - 6420 444

Zaanse Schans Experience

3.5 uur
49 Euro p.p.
12-48
Bedrijfsuitje, Familiedag

Konvooirit door UNESCO Werelderfgoed
Bezoek de Zaanse Schans
Originele familie-dag
Voor bedrijven met buitenlandse gasten

Bedrijfsuitje of familieuitje

De Eendenrally van Ducktrail combineert u gemakkelijk met een bezoek aan de Zaanse Schans. De tourleader leidt u in konvooi naar deze typisch Zaanse bestemming. Leuk als familie-uitje. Maar zeer zeker geschikt voor bedrijven die hun buitenlandse gasten een afwisselende middag willen bieden.

Zaanse Schans

De Zaanse Schans is één van de toeristische toplocaties van Nederland. Het is een unieke woon- en werkbuurt met musea, molens, winkels, oude ambachten, restaurants, een informatiecentrum en een rondvaartdienst. Deze buurt geeft een uitstekend beeld van de Zaanstreek in de zeventiende en achttiende eeuw. Tussen de traditionele houten huizen, pakhuizen en windmolens krijgt men op de Zaanse Schans het gevoel terug te zijn in lang vervlogen tijden.

Bedrijfsuitje met buitenlandse gasten

Voor bedrijven die hun buitenlandse gasten een afwisselende middag willen bieden biedt Ducktrail een Eendenrally door het Hollandse landschap. Tijdens de Eendentour bezoeken we De Zaanse Schans. De tourleader leidt het konvooi, spreekt Engels en verleent technische assistentie.

Reviews

(Easy Rider Amsterdam)

We came with a group of 34 Israeli insurance agents. A well travelled group, which is used to top attractions all over the world. The Duck experience was one of the highlights of the 5 day visit to The Netherlands. Quality staff, fun experience varied and enjoyable. We will come again with more of our guests. Thank you for a great day.

Informatie Aanvragen

Zaanse Schans Experience