075 - 6420 444

Zaanse Schans Experience

3.5 uur
59 Euro p.p.
12-48
Bedrijfsuitje, Familiedag

✓ Konvooirit door UNESCO Werelderfgoed
✓ Bezoek de Zaanse Schans
✓ Originele familie-dag
✓ Voor bedrijven met buitenlandse gasten

Bedrijfsuitje of familieuitje

Een Eendje rijden is het leukste dat er is. Geniet van het cabrio-gevoel. Heerlijk, die wind door uw haren. De oldtimers van Ducktrail brengen u veilig naar uw bestemming. De Zaanse Schans bijvoorbeeld. De Eendenrally van Ducktrail combineert u gemakkelijk met een bezoek aan de Zaanse Schans. De tourleader leidt u in konvooi naar deze typisch Zaanse bestemming. Leuk als familie-uitje. Maar zeer zeker geschikt voor bedrijven die hun buitenlandse gasten een afwisselende middag willen bieden.

Zaanse Schans

De Zaanse Schans is één van de toeristische toplocaties van Nederland. Het is een unieke woon- en werkbuurt met musea, molens, winkels, oude ambachten, restaurants, een informatiecentrum en een rondvaartdienst. Deze buurt geeft een uitstekend beeld van de Zaanstreek in de zeventiende en achttiende eeuw. Tussen de traditionele houten huizen, pakhuizen en windmolens krijgt men op de Zaanse Schans het gevoel terug te zijn in lang vervlogen tijden.

Bedrijfsuitje met buitenlandse gasten

Voor bedrijven die hun buitenlandse gasten een afwisselende middag willen bieden biedt Ducktrail een Eendenrally door het Hollandse landschap. Tijdens de Eendentour bezoeken we De Zaanse Schans. De tourleader leidt het konvooi, spreekt Engels en verleent technische assistentie.

eendjes rijden tijdens eendenrally

Inbegrepen:

✓ Spannende Eendenrally
✓ Leuke stops onderweg
✓ Bezoek aan de Zaanse Schans
✓ Begeleiding tourleaders
✓ Gebruik Eendjes, schoonmaak en benzine

Reviews

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 reviews

Informatie Aanvragen

Zaanse Schans Experience