075 - 6420 444

Bedrijfsuitje Zaanse Schans

Samen met uw collega's een leuke dag in een typisch Hollandse omgeving: dat kan heel goed op de Zaanse Schans. Nog leuker is het om dit te combineren met een ritje in een 2CV: in de Eend geniet u samen met de teamleden van de karakteristieke polders zoals de Beemster en de Schermer en daarna rijden we samen naar de Zaanse Schans. Hier bekijkt u de molens, gaat chocolade proeven in het Cacaolab of kijkt mee in de bakkerij: er is van alles te doen! Door een Eendenrally te combineren met een bezoek aan de Zaanse Schans, heeft u een afwisselend en actief programma. Lees hier meer over uw bedrijfsuitje Zaanse Schans!

Bedrijfsuitje Zaanse Schans

Bij Ducktrail zijn er twee opties om een ervaring in onze 2CV's te combineren met de Zaanse Schans. De eerste optie is een volledig verzorgde rally met tourleaders, een route door de polders Beemster en Schermer, ludieke activiteiten, een bezoek aan de Zaanse Schans  én een rondvaart over de Zaan waarbij u meer leert over de molens en de historie van de Zaanse pakhuizen. Start en einde van deze rally is in Wormer. 

Deze rally is geschikt als dag- én als middagprogramma. Perfect als bedrijfsuitje, teambuilding speelt een grote rol tijdens de rally.

bedrijfsuitje zaanse schans

Zaanse Schans Experience

Een andere optie is de Zaanse Schans Experience. Ook bij deze rally starten jullie in Wormer met koffie/thee en wat lekkers (overigens voldoende gratis parkeergelegenheid). Hierna gaan jullie onder leiding van een tourleader in de 2CV's in konvooi door UNESCO erfgoed op weg naar de beroemde historische Zaanse Schans! We parkeren bij de Zaanse Schans en jullie gaan op eigen gelegenheid dit historische gebied bekijken. Geniet van verschillende demonstraties, ga op de foto in de bekende grote klomp of leer waar de mosterd gemaakt wordt! Na het bezoek gaan we weer terug naar Wormer. 

De Zaanse Schans Experience is heel geschikt als familiedag of bijvoorbeeld voor touroperators en bedrijven die hun buitenlandse gasten een unieke Hollandse ervaring willen geven. 

zaanse schans experience

Wat is er te doen op de Zaanse Schans?

De Zaanse Schans is een woon-werkgebied waarin de 18e en 19e eeuw herleven. Er is een dorp gebouwd met de zo typerende Hollandse huisjes en molens. Tijdens het bezoek leert u meer over het leven in Holland tijdens de 18e en 19e eeuw. Er zijn verschillende musea en winkeltjes:

 • Het bakkerijmuseum, waar authentiek brood en andere lekkernijen verkocht worden
 • De kaasmakerij, waar u leert over het ambachtelijk kaas maken
 • Diverse molens zijn open voor het publiek
 • Cacao speelt een belangrijke rol in deze omgeving. In het Cacaolab (te vinden tussen de molens) kunt u zelf chocolade maken én leren over dit proces.
 • Leer meer over Hollandse ambachten zoals de tinnegieterij, klompenmakerij, de kuipenmaker en de weverij.
 • Ontdek de lekkerste likeuren bij distilleerderij De Tweekoppige Phoenix
 • Kijk lekker rond in unieke brocante- en antiekwinkeltjes of neem echt Hollandse souvenirs mee!

De Zaanse Schans is een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen. In combinatie met de 2CV's en de rit door de polders heeft u een leuke dag waar nog lang over gepraat wordt! Gaat u voor een bedrijfsuitje Zaanse Schans of een leuke familiedag? Laat het ons weten, u ontvangt snel een offerte op maat. 

Bij onze Eendenrally's vanuit Wormer zijn inbegrepen:

 • Organisatie en begeleiding Eendenrally door professionele Tourleaders
 • Ontvangst met koffie/thee en een Ducktrail lekkernij
 • Gebruik Eenden, benzine, verzekeringen en schoonmaak
 • Ludieke pitstops met plaatselijke bezienswaardigheden en teambuildingsactiviteiten
 • Routekit voor onderweg
 • Uw rallyschild met bedrijfslogo
 • Groepsfoto en prijsuitreiking incl. “Eendje van de zaak” voor het winnende team

 

Bedrijfsuitje Zaanse Schans

Contact opnemen