075 - 6420 444

Expeenditie Groene Hart

3.5 uur
49 Euro p.p.
12-48
Bedrijfsuitje, Familiedag

✔ Voordelige keuze
✔ Konvooirit met afwisselende stops
✔ Ervaren tourleaders
✔ Eendjes rijden met collega's of familie

Eendjes rijden door het Groene Hart

Een Eendenrally in konvooi: dat is de Expeenditie Groene Hart. Ontspannende oldtimertour door het schitterende Groene Hart. Vlakbij Utrecht. Neem deel aan teamactiviteiten zoals het 'cabrioschieten' of het 'blind fileparkeren'. Het bedrijfsuitje duurt ongeveer 3,5 uur.

Bedrijfsuitje: puzzelrit tijdens autotour

Het hele jaar door organiseert Ducktrail voor groepen van 12-40 personen een duckrally in konvooi. De Expeenditie is een autotocht waarin alle deelnemers kennismaken met de Eenden. De tour duurt ongeveer 3,5 uur inclusief een stop en teamactiviteit. Professionele tourleaders begeleiden de autotour.

Expeenditie

✔ U maakt kennis met mobiel cultureel erfgoed: het rijden in een Lelijke Eend
✔ Uren plezier met vrienden, familie of collega’s
✔ Voordelige keuze voor een autotocht
✔ Gezelligheid boven teambuilding/inspanning

  

Oudewater

De autotour met Lelijke Eenden brengt u ook in Oudewater. Het plaatsje kent grote cultuurhistorische waarde en is vooral bekend van 'De Waag'. Bezoekers uit heel de wereld komen hier al zo'n honderd jaar. Ze gaan op de weegschaal staan en ontvangen een certificaat. Al in de 16e eeuw vond deze weging plaats. Toen was dat van levensbelang: mensen werden beschuldigd van toverij en belandden op de brandstapel. 

Touwatelier

In het kleine, sfeervolle touwatelier wordt het verleden van henneptelende arbeiders met voorwerpen, video en ander materiaal tot leven gebracht. U kunt ook zelf uw eigen springtouw maken!

Reviews

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 reviews

Informatie Aanvragen

Expeenditie Groene Hart