075 - 6420 444

Door Laag Holland rijden met een Eend

Nationaal Landschap Laag Holland is een landstreek gelegen boven het Noordzeekanaal. Het typische Hollandse beeld met oude molens, weidse velden, tulpenvelden, droogmakerijen, pittoreske dorpen en dijken bestaat echt. Het is namelijk de beschrijving van het landschap dat je tegenkomt in die regio. 

Laag Holland bestaat uit de Beemster, Purmerend, Volendam, Edam, en Castricum. Daarbij zijn twee van de tien Nederlandse vermeldingen op Werelderfgoedlijst van Unesco, de VN-cultuurorganisatie, te vinden in Laag Holland.

Ducktrail tulpen

Ontdek Laag Holland en bezoek schilderachtige dorpjes zoals Volendam, Edam, en de Rijp. Zie de prachtige natuur en vergezichten van de regio met eigen ogen. Proef streekproducten zoals de wereldberoemde Beemster kaas en het verse fruit van de boeren. Of bezoek de forten van de Stelling van Amsterdam. Er valt ook veel te beleven in de regio, en er zijn meerdere goede restaurantjes en cafeetjes om te stoppen tijdens het ontdekken van Laag Holland.

Laag Holland bezoeken met een Lelijke Eend

Deze landstreek valt op meerdere manieren te ontdekken, waarvan een originele wijze met de Lelijke Eend is. Ziet u het al voor u? In een 2CV cruisend over polderweggetjes, tussen de koeien en schapen door, genietend van de pittoreske omgeving. Vergeet niet een camera mee te nemen, de schilderachtige omgeving gecombineerd met een bijzondere auto is een mooi aanzicht en zeker een paar foto's waard. 

Eendenrally molens

Ga terug in de tijd door in te stappen in een Eend. Ouderwets schakelen, geen automatische ramen, en rijden zonder stuurbekrachtiging. Rij langs oude Zaanse huizen en antieke molens met het dakje van de Eend open. 

Ducktrail helpt u met het organiseren van deze gedenkwaardige dag. Ducktrail verhuurt Lelijke Eenden voor een dag waarbij u de keuze heeft uit 50 Lelijke Eenden. De vaste ophaallocatie is in de Zaanstreek.

Lelijke Eend huren

Bij Ducktrail reserveert u zelf één of meerdere Eenden. U haalt de 2CV op om 10 uur voor een dagje in Laag Holland. Met mooi weer rijdt u een heerlijke cabrio. Het dakje rolt u zelf gemakkelijk af. Geniet van de natuur vanuit deze comfortabel geveerde oldtimer. Reserveer hier direct.

We bieden ook de mogelijkheid om een Eend te huren met een routesuggestie. De Fortenrally is een route waarbij u een mooie rit maakt door Laag Holland langs de Stelling van Amsterdam. 

Inbegrepen

  • Lelijke Eend naar keuze
  • Programma tussen 10.00 en 17.00
  • Route-kit met snacks en drankjes voor onderweg inbegrepen
  • Technische back-up aanwezig
  • Verzekering en schoonmaak
  • Bij het boeken van de Fortenrally een routebeschrijving met leuke stops onderweg 

Eenden onderweg molens

Georganiseerde tour met de 2CV

Een andere mogelijkheid om Laag Holland te bezoeken is met een familie uitje of bedrijfsuitje die begeleid wordt door ervaren medewerkers van Ducktrail. Een Eendenrally is een puzzeltocht door de Beemster en Zaanstreek heen met verscheidene teamopdrachten zoals het proeven van kaas of sap.   

Zuiderzeeroute

Zuiderzeeroute
Reserveer uw Eend online
37 Euro p.p. (incl. BTW)
0-12
6 uur
Familiedag
Meer informatie

Duin en Polderroute

Duin en Polderroute
Reserveer uw Eend online
37 Euro p.p. (incl. BTW)
0-12
6 uur
Familiedag
Meer informatie

Eend Huren

Eend Huren
Reserveer uw Eend online
37 Euro p.p. (incl. BTW)
0-12
hele dag - 7 uur uur
Familiedag
Meer informatie

Expeenditie Zaanstreek

Expeenditie Zaanstreek
59 Euro p.p. excl. BTW
12-36
3,5 uur
Bedrijfsuitje, Familiedag
Meer informatie

Eendenrally Zaanstreek

Eendenrally Zaanstreek
69 Euro p.p. excl. BTW
24-120
5 uur
Bedrijfsuitje
Meer informatie

Mobiele Eendheid

Mobiele Eendheid
119 Euro p.p. excl. BTW
36-120
5 uur
Bedrijfsuitje
Meer informatie