Home

075 - 64 20 444

Nederlands
 

Creatief vergaderen in de Zaanstreek | Ducktrail

Vergaderen tussen de Lelijke Eendjes: geeft een extra dimensie aan uw meeting of presentatie.

Originele vergaderlocatie

Organiseer uw meeting of presentatie in de ontvangsruimten van Ducktrail. Na afloop van de vergadering beleeft u een avontuurlijke Eendenrally. Gezelschappen tot 80 personen beschikken over de benodigde vergaderfaciliteiten zoals beamer, laptop en 3x2 scherm. Geluidsversterking is eveneens aanwezig. Geniet bij Ducktrail van een prettige bijeendkomst.

Ducktrail Vergaderarrangement

Gastheer

Een professionele gastheer/vrouw van Ducktrail staat tijdens de gehele vergadering tot uw beschikking voor het verwelkomen van uw gasten maar ook om te zorgen dat het hen aan niets ontbreekt.

Maak uw programma compleet met een geheel verzorgde lunch of diner. In samenwerking met onze cateraar verzorgen wij een lunch naar uw wensen.

Werkkostenregeling

Met een vergaderarrangement geeft u uw bedrijfsevenement een zakelijk karakter hetgeen aantrekkelijk is vanwege de werkkostenregeling. Ook de stops onderweg tijdens uw Eendentour kunt u uw eigen invulling geven. Uw klantendag voorzien van productpresentaties tijdens de route behoort tot de mogelijkheden. Vraag naar ons vergaderprogramma.

Call-to-action

 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u al een vergaderlocatie maar zoekt u een aansluitend programma? Wij verzorgen een Eendenrally vanaf elke gewenste locatie: de Mobiele Eendheid

 

Terug