075 - 6420 444

Vergaderen bij Ducktrail

Bij Ducktrail kunt u creatief vergaderen tussen de Lelijke Eendjes. Geef een extra dimensie aan uw meeting of presentatie.

Originele vergaderlocatie

Organiseer uw meeting of presentatie in de ontvangstruimten van Ducktrail. Na afloop van de vergadering beleeft u een avontuurlijke Eendenrally. Gezelschappen tot 80 personen beschikken over de benodigde vergaderfaciliteiten zoals beamer, laptop en scherm. Geluidsversterking is eveneens aanwezig. Geniet bij Ducktrail van een prettige bijeendkomst.

vergadering organiseren

Gastheer

Een professionele gastheer/vrouw van Ducktrail staat tijdens de gehele vergadering tot uw beschikking. Hij/zij verwelkomt uw gasten en zorgt ook dat het hen aan niets ontbreekt.

Maak uw programma compleet met een geheel verzorgde lunch of diner. In samenwerking met onze cateraar verzorgen wij een lunch naar uw wensen.

Werkkostenregeling

Met een vergaderarrangement geeft u uw bedrijfsevenement een zakelijk karakter hetgeen aantrekkelijk is vanwege de werkkostenregeling. Ook de stops onderweg tijdens uw Eendentour kunt u uw eigen invulling geven. Uw klantendag voorzien van productpresentaties tijdens de route behoort tot de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u al een vergaderlocatie maar zoekt u een aansluitend programma? Wij verzorgen een Eendenrally vanaf elke gewenste locatie: de Mobiele Eendheid.