Home

075 - 64 20 444

Nederlands

Een Duckrally als leukste bedrijfsuitje

U bent op zoek naar het leukste bedrijfsuitje dat jullie bedrijf ooit gedaan heeft? De Duckrally is een gegarandeerd succes. Collega's navigeren met elkaar in vrolijk gekleurde 2CV's naar de verschillende pitstops.

Konvooi

Teambuilding tijdens Duckrally

Op de verschillende pitstops staan de teams originele teamopdrachten te wachten. Zoals: BlindFileParkeren, Labyreend of Eendelogie. Voor de collega's die tijdens de Duckrally graag wat van de omgeving zien (en proeven!) zijn er pitstops bij bijvoorbeeld een kaasboerderij, fruitteeltbedrijf of landwinkel.

Geheel verzorgde Duckrally

Wilt u niet alleen de Duckrally rijden maar ook een vergadering, lunch of diner? Dit kunnen wij allemaal voor u regelen. Zo heeft u een all-in programma! Begin de ochtend met een vergadering of workshop, na de vergdering staat er een heerlijke lunch voor u klaar. Als de belegde broodjes en wraps verorberd zijn starten de tourleaders met de briefing voor de Duckrally. Na een middag vol fun praten uw collega's na tijdens de geheel verzorgde barbecue. Voldaan gaat iedereen huiswaarts!

Duckrally impressie

 

Recensies

Nestle Nederland BV, 06-06-2012

Communicatie over de duck rally was erg pro-actief vanuit jullie kant. Super dag gehad. Dank! We bevelen Ducktrail van harte aan.

Monster Events, 28-04-2011

Onze klant boekte een Eendentour van Ducktrail als teamuitstapje. Ze hebben allemaal een heeeeeel gezellige dag gehad, nogmaals DANK!!! Ducktrail kunnen wij zeker aanbevelen.

KPN Den Haag, 21-11-2012

Onze Lelijke Eendjestour van Ducktrail: Iedereeen vond het geweldig! Het is nog dagenlang onderwerp van gesprek geweest. Het wordt een uitdaging om volgende keer iets te vinden dat net zo leuk is...

Heliomare Dagbesteding Krommenie, 07-06-2012

Wij hebben met ons team onwijs gelachen tijdens de Lelijke Eendenrally van Ducktrail. Wat een geweldig leuk uitje! Zowel het rijden in de Oldtimers als de route zijn ons zeer goed bevallen

Nsecure uit Barendrecht, 02-07-2011

Een Eendenrally van Ducktrail stond voor ons als bedrijfsuitje / afdelingsuitje op het programma. Prima programma tijdens een heerlijke dag

Meer recensies