075 - 6420 444
Reserveer uw Eend online

Duin en Polderroute

6 uur
37 Euro p.p. (incl. BTW)
0-12
Familiedag

✓ Spannende route door duinen en polder
✓ U huurt een Eend en ontvangt een roadbook
✓ Technische back up aanwezig
✓ € 149,- per Eend, dat is plm. € 37,- p.p. bij 4 personen
✓ Zeer geschikt als familie-uitje

Ontdek de Hollandse duinen en polders

Verken de prachtige duingebieden van Bergen aan Zee, Castricum en Egmond. Met het gezin, vrienden of collega's door het werelderfgoed van de Beemster.  Reserveer uw Eend voor een heerlijk dagje uit. Welkom bij de nieuwste bestemming van Ducktrail. Een prachtige route door Hollandse landschappen. 

 

Ontdekkingsreis met de 2CV door Noord-Holland

Een paar hoogtepunten onderweg: Bezoekerscentrum De Hoep in Castricum. Leer alles over het zuiveren van water en hoe het duinlandschap is ontstaan.  Bezoek ook kunstenaarsdorp Bergen aan Zee. Vervolgens de Klimduin: De duin ligt onderaan in het centrum van Schoorl en ze is met een hoogte van 51 meter een attractie om te beklimmen. In het poldergebied van de Beemster proeft u de bekende kaas en bezoekt u de Schermermolens. De museummolen is te bezichtigen. Ook het plaatsje De Rijp ontbreekt niet.  

Roadbook

In de Eend bevindt zich een routekit met versnaperingen, een noodbrief met telefoonnummer, de blauwe parkeerkaart én: het roadbook. Met behulp van het roadbook vindt u uw weg door de mooie omgeving. Wilt u liever uw eigen programma? Dat kan. Geen probleem om van de route af te wijken. Of langer op een bepaalde plek te verblijven. 

Dagje uit in eigen land

De Duin en Polderroute van Ducktrail brengt je langs bekende dorpen. Er zijn geen vaste stops, al zijn er wel suggesties aangegeven. Even stoppen op dat terrasje in de zon? Natuurlijk! Zo maakt u er een ontspannen dag in een 2CV van met elkaar. U heeft de hele dag de tijd. Onderweg is er geen begeleiding, maar bij vragen of technische problemen zijn we altijd telefonisch bereikbaar. Om 17.00 uur verwachten wij u weer terug in Wormer.

De route is door de opzet zeer geschikt voor families en kinderen

 

Inbegrepen:

  • Lelijke Eend naar keuze
  • Programma tussen 10.00 en 17.00
  • Routekit met versnaperingen
  • Verzekering en schoonmaak
  • Routebeschrijving met leuke stops onderweg
  • Gratis verplaatsen naar andere datum tot 48 uur voor vertrek

Uw reservering

Reservering

€149,- incl. BTW per auto