075 - 6420 444
Reserveer uw Eend online

Tulpenroute

6 uur
37 Euro p.p. (incl. BTW)
0-12
Familiedag

✓ Beleef het voorjaar van dichtbij!
✓ U huurt een Eend incl. kaart met de tulpenvelden
✓ Geniet van de tulpen met respect voor de eigendommen van de kweker.
✓ € 149,- per Eend, dat is plm. € 37,- p.p. bij 4 personen
✓ Het leukst van eind april tot medio mei

Tulpenroute

Beleef het voorjaar in een 2CV!

Overal bloeien de tulpen! Noord-Holland verandert elk jaar in april in een kleurrijke bloemenzee. Tijdens onze tulpenroute gaat u met een Eend langs de mooiste tulpenvelden in en nabij de Beemster. Wij kennen deze omgeving op ons duimpje, dus we geven u graag onze suggesties voor de meeste fotogenieke plekken. Deze omgeving biedt vele highlights: rij samen door wereldderfgoed de Beemster.

Hollands uitje

Heeft u zin in een echt Hollands uitje? Bezoek dan naast de tulpen ook de bekende molens in Schermerhorn of de Zaanse Schans. Van ons krijgt u een kaart met leuke stops in de regio en lekkers voor onderweg. Tijdens de rally stopt u zelf bij de tulpen, of natuurlijk bij een gezellig terras. Er is geen begeleider aanwezig, u bepaalt zelf uw programma. Wij zorgen voor de technische back up. 

Autoroute langs tulpen

Het dakje gaat open, wind door uw haren en genieten van een oer Hollandse omgeving. U begint de route in Wormer en vanaf deze locatie rijdt u snel richting de Beemster. Hier beleeft u de tulpentijd optimaal: de vele velden geven het landschap kleur. De Beemster staat bekend om de vele kronkelweggetjes, dijken en vergezichten. Het is een bijzonder gebied: niet voor niks staat de Beemster op de Unesco werelderfgoedlijst. Let op: u krijgt een kaart mee met de highlights, geen uitgestippelde route.

UNESCO gebied De Beemster

Vele boeren bieden hier hun streekproducten aan, dus stop gerust eens bij de kraampjes langs de weg. Er gaat niets boven huisgemaakte jam of versgeplukt fruit uit de polder. Tijdens uw route komt u door pittoreske dorpen als De Rijp, Spijkerboor, Middenbeemster of Beets. Lunchen op een zonovergoten terras of toch nog wat langer rijden: tijdens deze middag bepaalt u zelf de stops.

Programma tulpenroute:

U haalt op de afgesproken tijd de Eend op in Wormer. Na uitleg over de werking van de auto (en natuurlijk het open dakje) kunt u vertrekken. Op de routekaart hebben wij aangegeven waar u de tulpenvelden, charmante dorpen en andere bezienswaardigheden vindt. In de informatie doen wij ook suggesties voor lunch of borrel onderweg, maar u bent vrij om te stoppen waar u wilt. Na een gezellige dag (vergeet niet even af te tanken) brengt u om 17.00 uur de auto weer terug in Wormer.

De tulpenroute is zeer geschikt als familiefeest of gezinsuitje. Ook de kinderen kunnen mee, zij vinden de 2CV zeker een avontuur!

Inbegrepen:

  • Lelijke Eend naar keuze
  • Programma tussen 10.00 en 17.00
  • Verzekering en schoonmaak
  • Routebeschrijving met leuke stops onderweg
  • Gratis verplaatsen naar andere datum tot 48 uur voor vertrek

Bekijk hieronder direct de beschikbaarheid!

Uw reservering

Reservering

€149,- incl. BTW per auto