075 - 6420 444
Reserveer uw Eend online

Proef de Beemster

6 uur
37 Euro p.p. (incl. BTW)
0-12
Familiedag

✓ Proef heerlijke streekproduckten
✓#SupportYourLocals maar op zondag zijn veel ondernemers gesloten
✓ U huurt een Eend en ontvangt een kaart met lekkere bestemmingen
✓ € 149,- per Eend, dat is plm. € 37,- p.p. bij 4 personen
✓ Technische back up aanwezig

Proef de Beemster

Geniet van heerlijke streekproduckten uit de Beemster (vlakbij Amsterdam)

'Proef de Beemster' is een Eendentour door UNESCO gebied. De regio is beschermd werelderfgoed. Uw ontdekkingsreis per klassieke Eend (cabrio 2CV) bevat molens, dijkjes en oudhollandse plaatsjes als De Rijp en Schermerhorn. De bestemmingen op de kaart hebben veelal met streekproduckten te maken. Daarover straks meer. Vandaag leert u ook hoe u de Eend bestuurt en verder bepaalt u zelf uw programma. Wij zorgen voor de technische back up. 

Heerlijke streekproduckten

Vandaag proeft u de heerlijke producten uit de Beemster. Daarmee ondersteunt u ook de lokale ondernemers. Molenaars, boeren en andere ondernemers zijn trots op hun streek en vertellen u enthousiast hetgeen de Beemster u te bieden heeft. Sapproeven bij de fruitteler, kaas kopen bij de kaasboerderij of langs de ijs-automaat voor een vers ijsje. Super leuk en origineel. En dat geldt ook voor het kleinste snoepwinkeltje in De Rijp. Dat mag u niet missen.

Programma Proef de Beemster:

U haalt ’s ochtends om 10.00 uur de Eend op in Wormer NH. Na uitleg over de werking van de auto (en natuurlijk het open dakje) kunt u vertrekken. Op de kaart hebben wij heerlijke bestemmingen voor u ingetekend. Ook bezienswaardigheden in de omgeving zoals de De Rijp ontbreken niet. Ideaal voor een dagje op pad met het gezin, vrienden of bedrijf.

Ook doen wij suggesties voor picknickplaatsen onderweg, maar u bent vrij om te stoppen waar u wilt. Tijdens uw rally rijdt u door het groene gebied in de Beemster, Schermer en Zaanstreek. Oversteken met het pontje, rijden over kronkelende dijkjes, genieten van het Noord-Hollandse landschap en dat allemaal vanuit uw charmante 2CV. Na een gezellige dag (vergeet niet even af te tanken) brengt u om 17.00 uur de auto weer terug in Wormer.

Proef de Beemster is zeer geschikt als familiefeest of gezinsuitje. Ook de kinderen kunnen mee, zij vinden de 2CV zeker een avontuur! Tip: neem zeker een koeltas mee om uw vers gekochte streekproduckten gekoeld te houden. Of vul uw eigen picknickmand met producten uit de Beemster!

Inbegrepen:

  • Lelijke Eend naar keuze
  • Programma tussen 10.00 en 17.00
  • Verzekering en schoonmaak
  • Routekaart met leuke stops onderweg
  • Tips met heerlijke bestemmingen, lunch- en borreladressen
  • Gratis verplaatsen naar andere datum tot 48 uur voor vertrek

Uw reservering

Reservering

€149,- incl. BTW per auto
€15,- per persoon (incl. BTW) (1 april tm 30 september)