075 - 6420 444

Eendenrally Groene Hart

5 uur
59 Euro p.p.
24-48
Bedrijfsuitje

✓ Spannende navigatie rit met afwisselende teamopdrachten
✓ Ervaren tourleaders begeleiden uw event
✓ Te combineren met lunch, diner en vergadering
✓ Goed te bereiken vanuit Utrecht, Den Haag en Rotterdam

Eendenrally als personeelsuitje in het Groene Hart

De navigatierit met Lelijke Eenden is een actief teamprogramma in het Groene Hart. Samenwerking binnen de teams. Competitie tussen de teams. Punten verzamel je tijdens de verschillende pitstops. Voorbeelden zijn een proeverij en een teamactiviteit. De weg vindt ieder team zelf aan de hand van roadbooks. Ideaal als bedrijfsuitje! 

Personeelsuitje: Eendentour door Groene Hart

Het Groene Hart biedt een prachtig hollands landschap met landerijen en natuur. Start/eind locatie is onze vertreklocatie in Linschoten (nabij Woerden/Utrecht). Deze route voert langs sfeervolle plaatsen als Oudewater, Montfoort en Haarzuilens. Geniet van een proeverij met streekproducten en behendigheidsoefeningen onderweg. Zoals het Blind Fileparkeren en het Cabrioschieten.

Eend rijden als afdelingsuitje

U reserveert het programma met genoemde opdrachten voor een middag of een dag. Aan de hand van een roadbook navigeert u door de omgeving. Uw routeboek kent tekst-, foto- en kaartopdrachten. Het laatste stuk rijdt u in konvooi. Professionele begeleiding verzorgt de teamactiviteiten.

Vergaderen

Bedrijven die een meeting voor hun medewerkers of klanten willen houden informeren naar ons vergaderarrangement.

Wintertrail

In de maanden december, januari en februari past Ducktrail het programma enigszins aan.

Reviews

(TopBI bv)

Heel leuke teammiddag gehad, ik heb alleen maar enthousiaste collega's gehoord. De presentatieruimte boven voldeed ook, leuke sfeer, leuke begeleiders. Namens TopBI bedankt!

(COA)

Wat een ontzettend leuke dag hebben we gehad. Keurig verzorgd, zowel vooraf als onderweg. Goede communicatie, betrokken medewerkers. We hebben genoten!! Ducktastic!!!!

(Antalis)

Een onvergetelijke ervaring, leuk avontuur, even wennen in deze lelijke eend, maar dan wil je er gelijk mee op vakantie. Het was fantastisch...alle collega's van Antalis waren enthousiast...zeer een leuke aanrader voor een perfect PV uitje.

Informatie Aanvragen

Eendenrally Groene Hart